icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Week-end aproape perfect pentru echipele de juniori

17 sep 2023

Week-end aproape perfect pentru echipele de juniori

UTA U14 s-a întors cu toate punctele de la Satu Mare, grație succesului cu 7-0 împotriva celor de la LPS din localitate. Pentru trupa pregătită de Mircea Aslău au înscris câte o ”dublă” Vidac și Aslău, iar Muntean, Buțiu și Matei s-au trecut pe lista marcatorilor cu câte o reușită. Primul unsprezece a fost alcătuit din Pasquale - Cătană, Popov, Vîrciu, Istrate, Părtan, Toma, Vidac, Aslău, Sandu, Muntean. Au mai jucat Pantea, Oraș, Achim, Buțiu, Benea, Terpea, Molnar. Etapa viitoare, arădenii joacă acasă în compania celor de la Academia Partium.

În Liga Elitelor U15, UTA a jucat pe teren propriu cu CFR Cluj, pe care i-a învins cu scorul de 4-0, după ce la pauză aveau deja 2-0. Orădan a reușit o ”dublă”, celalalte goluri fiind marcate de Spătariu și Barbu. Dinu Dona și Alex Nistor au apelat din primul minut la Suli - Pârvu, Tănăsie, Sabău, Mărgan, Zachar, Burtă, Spătariu, Ile, Orădan, Tomoioagă. Pe parcursul partidei au mai jucat Dogan, Barbu, Sandu, Pelău și Antochi. În acest moment, roș-albii ocupă poziția secundă în campionat, aflându-se la egalitate de puncte cu ocupanta primului loc, Universitatea Craiova. Etapa viitoare, UTA joacă în deplasare la Universitatea Cluj, echipă ce se află pe a treia poziție.

Formația pregătită de Bogoșel, Gaica, Ungur și Mărginean a urcat pe locul 2 în Liga Elitelor U16, după ce a învins pe CFR Cluj cu 4-1. Bărbat și Iancu au înscris fiecare câte două goluri. Cutean, Vereș, Ancateu, Corchiș, Berar, Hodoșan, Bărbat, Glevan, Taroi, Tolcea, Iancu au fost titularii UTA-ei. Pe parcurs au mai intrat Baba, Păduraru, Ronai, Cîrlan și Burcă. Etapa viitoare, roș-albii se deplasează la formația de pe primul loc, Universitatea Cluj.

În Liga Elitelor U17, UTA a câștigat în deplasare la Viitorul Cluj cu 5-2. Scorul la pauză a fost 1-1, pentru arădeni marcând Groza. În repriza secundă, Dragoș a reușit o ”dublă”, iar celalalte goluri au fost înscrise de Marinescu și Ilie. Mihai Petcuț și Costel Bogoșel au ales să înceapă jocul cu Roșu - Ștef, Marinescu, Groza, Măgulean, Chiș, Indreica, Șiclovan, Calotă, Dragoș, Centye. Au mai jucat Ilie, Felea, Crainic, Tăutan, Muntean. De menționat că acesta din urmă a comis un fault din spate în ultimele minute de joc și a văzut cartonașul roșu. Peste o săptămână, arădenii vor juca pe teren propriu împotriva celor de la ACS Kids Tâmpa Brașov.

În Liga de Tineret, echipa lui Marius Ciubăncan și Sorin Botiș nu reușește să simtă gustul victoriei nici după etapa a șasea. Aceștia au fost învinși de Viitorul la Cluj cu 4-2, la pauză fiind 1-1. Stanciu și Joldea au înscris pentru roș-albi. Formația de start a fost compusă din Neag - Curtuiuș, Joldea, Iurasciuc, Hara, Vâlcu, Olăroiu, Buză, Nica, Stanciu, Busu. Au mai intrat Murgu și Cigherean. La fel ca și colegii mai mici, UTA U18 primește vizita celor din Brașov.