icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Trei victorii, un egal și o înfrângere

07 apr 2024

Trei victorii, un egal și o înfrângere

Liga Elitelor U14

Echipa antrenată de Mircea Aslău s-a întors fără niciun punct de la Bistrița, unde au fost învinși de CS Gloria 2018 cu scorul de 1-0. Primul unsprezece a fost alcătuit din Pasquale - Vîrciu, Popov, Pantea, Părtan, Pelău, Buțiu, Achim, Benea, Aslău, Oraș. Pe parcurs au mai intrat Istrate, Muntean, Bandrabur și Molnar. Roș-albii ocupă în acest moment locul 7 în seria 5 a Ligii Elitelor U14, iar etapa viitoare vor juca pe teren propriu cu Minaur Baia Mare.

 

Liga Elitelor U15

În play-off-ul Ligii Elitelor U15, UTA s-a impus cu 1-0 în fața celor de la CFR Cluj. Golul partidei a fost marcat de Ile. Dinu Donca și Alex Nistor au ales să înceapă meciul cu Șuli - Drăgușin, Pârv, Sabău, Margan, Spătariu, Picioruș, Sherzad, Ile, Tomoioagă, Orădan. Au mai jucat Antochi, Dogan, Gherman și Sandu. Echipa noastră se află pe locul secund, iar etapa viitoare se deplasează la Universitatea Craiova, echipa de pe primul loc.

 

Liga Elitelor U16

Șase goluri s-au marcat în meciul dintre UTA și Viitorul Cluj, din Play-Off-ul Ligii Elitelor U16. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 3-3, iar pentru arădeni au marcat Leca (2) și Baba. Sandu Gaica, Adi Ungur, Costel Bogoșel și Radu Mărginean au aliniat următorul unsprezece: Cioară - Ene, Ancateu, Bărbat, Berar, Hodoșan, Corchiș, Leca, Țăroi, Tolcea, Baba. Au mai jucat Iancu, Păduraru și Burcă. În ultima etapă, roș-albii se deplasează la liderul Universitatea Craiova.

 

Liga Elitelor U17

Formația pregătită de Mihai Petcuț și Costel Bogoșel și-a asigurat matematic locul 2 după victoria cu 3-0 pe teren propriu în fața celor de la Universitatea Craiova, ocupanta primului loc. Cele trei goluri poartă semnătura lui Rusu, Ilie și Calotă. Cei doi antrenori au ales să înceapă meciul cu Roșu - Felea, Marinescu, Groza, Ștef, Rusu, Indreica, Ilie, Țăroi, Dragoș, Huc. Pe parcurs au mai intrat Nițu, Centye, Leca, Calotă și Crainic. Arădenii se deplasează în ultima etapă la Cszikszereda Miercurea Ciuc.

 

Liga de Tineret

Băieții pregătiți de Marius Ciubăncan și Sorin Botiș i-au învins cu 3-0 pe cei de la Academia de Fotbal Viitorul Cluj în penultima etapă din play-out-ul Ligii de Tineret. Arădenii au marcat prin David, Curtuiuș și Bărbat. UTA a început meciul cu Lungu - Joldea, Hara, Băloi, Iurasciuc, Purdescu, Olăroiu, David, Vâlcu, Kyrychenko, Curtuiuș. Au mai intrat Hodoșan, Corchiș, Ancateu, Bărbat și Tolcea. Etapa viitoare, UTA va juca în deplasare la LPS Bihorul Oradea.