icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Victorii importante pentru Academia UTA

31 mar 2024

Victorii importante pentru Academia UTA

Liga Elitelor U14

Echipa antrenată de Mircea Aslău a cedat în partida de pe teren propriu cu ACS Transilvania Bistrița, care s-a terminat 0-1 în favoarea oaspeților. Primul unsprezece a fost alcătuit din Molnar - Popov, Istrate, Partan, Vârciu, Oraș, Pelău, Pantea, Butiu, Aslău, Benea. Pe parcurs au mai intrat Rus și Sandu. Roș-albii ocupă în acest moment locul 7 în seria 5 a Ligii Elitelor U14, iar etapa viitoare se deplasează la Bistrița Năsăud pentru duelul cu CS Gloria 2018.

 

Liga Elitelor U15

În play-off-ul Ligii Elitelor U15, UTA s-a impus pe terenul ultimei clasate, FCU 1948 Craiova, pe care a învins-o cu 3-0. Pentru formația pregătită de Dinu Donca și Alex Nistor au înscris Sherzad (2 goluri), respectiv Barbu. UTA a abordat meciul în următoarea formulă: Suli - Drăgușin, Barbu, Sabău, Mărgan, Picioruș, Sherzad, Ile, Sandu, Orădan, Tomoioagă. Au mai jucat Dogan, Antochi și Băeșu. Arădenii sunt pe a doua poziție în clasament, la zece puncte de primul loc și tot la atâtea de locul al treilea. Peste o săptămână, la Arad sosește CFR Cluj.

 

Liga Elitelor U16

A fost ”ploaie de goluri” în FCU 1948 Craiova - UTA, o partidă în care s-a marcat de 15 ori și care s-a terminat cu victoria arădenilor, 3-12. Păduraru (4), Corchiș (2), Iancu (2), Tolcea, Cismaș, Cîrlan și Hodoșan au fost cei care au înscris pentru trupa antrenată de Gaica, Ungur, Mărginean și Bogoșel. Primul unsprezece: Cioară - Glevan, Ancateu, Bărbat, Berar, Ronai, Hodoșan, Păduraru, Corchiș, Tolcea, Iancu. Au mai jucat: Burcă, Cîrlan, Cismaș, Bokșe, Donca. UTA U16 ocupă locul 4 și are în acest moment 37 de puncte. Etapa viitoare se vor duela pe teren propriu cu Academia de Fotbal Viitorul Cluj, ocupanta locului secund. 

 

Liga Elitelor U17

UTA U17 s-a întors cu toate punctele de la CFR Cluj, pe care i-a învins cu 3-2. Arădenii au condus cu 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Huc și Dragoș, iar al treilea gol a venit în minutul 51, prin Țăroi. Mihai Petcuț și Costel Bogoșel i-au trimis din primul minut pe Roșu - Felea, Indreica, Groza, Ștef, Calotă, Rusu, Șiclovan, Dragoș, Țăroi, Huc. Pe parcurs, antrenorii au mai apelat și la Nițu, Crainic și Ene. UTA se află pe locul 2 în play-off, iar etapa viitoare are parte de un derby de clasament, pentru că la Arad sosește liderul Universitatea Craiova. 

 

Liga de Tineret

Băieții pregătiți de Marius Ciubăncan și Sorin Botiș au învins liderul CFR și s-au întors cu toate punctele de la Cluj. Gazdele au deschis scorul în minutul 26, însă Vâlcu a egalat zece minute mai târziu. Până la final, Kyrychenko a reușit o ”dublă” și s-a terminat 3-1 în favoarea roș-albilor. Arădenii au început meciul cu Lungu - Iurasciuc, Hara, Purdescu, Joldea, Maghiar, Vâlcu, Băloi, Kyrychenko, Marinescu, Olăroiu. Au mai intrat Muntean, Ilie, Neag și Murgu. Etapa viitoare, UTA va juca pe teren propriu cu Academia de Fotbal Viitorul Cluj.