icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Victorii pentru UTA U14 și U15 în Liga Elitelor

17 mar 2024

Victorii pentru UTA U14 și U15 în Liga Elitelor

Formația pregătită de Mircea Aslău a reluat jocurile oficiale din Liga Elitelor U14 cu o victorie. Arădenii i-au avut ca adversari pe cei de la LPS Satu Mare, pe care i-au învins cu 12-1 (4-1 la pauză). Rareș Aslău a fost în formă maximă, a reușit un hat-trick și cinci pase de gol. Celelalte goluri au fost reușite de Buțiu (2 goluri), Oraș, Popov, Toma, Pantea, Cean, Sandu și Istrate. Primul unsprezece a fost alcătuit din Pasquale - Istrate, Oraș, Pârtan, Popov, Vîrciu, Buțiu, Aslău, Benea, Cătană, Bandrabur. Au mai jucat Molnar, Pantea, Cean, Toma, Terpea, Sandu. Etapa viitoare, UTA U14 se deplasează la Academia Partium. 

În Liga Elitelor U15, UTA a câștigat cu 3-2 meciul cu Universitatea Cluj. Toate cele trei goluri au purtat semnătura lui Orodan. Dinu Donca și Alex Nistor au ales să înceapă meciul cu Suli - Drăgușin, Sherzad, Sabău, Margan, Antochi, Pelău, Picioruș, Tomoioagă, Barbu, Orodan. Pe parcurs, cei doi antrenori au mai apelat și la serviciile lui Burtă, Spătariu, Gherman și Ile. În urma acestei victorii, roș-albii se află pe locul doi în Play-Off și s-au distanțat la cinci puncte de Universitatea Cluj (locul 3). Etapa viitoare, UTA joacă tot acasă în compania celor de la SCJ Știința U Craiova.

Tot cu Universitatea Cluj a jucat și UTA U16 în Play-Off-ul Ligii Elitelor U16. De această dată, oaspeții au fost cei care au luat toate cele trei puncte, reușind să câștige partida cu 3-0. Echipa pregătită de Sandu Gaica, Adi Ungur, Costel Bogoșel și Radu Mărginean a abordat meciul cu următorul unsprezece: Cutean - Glevan, Ancateu, Ene, Berar, Hodoșan, Bărbat, Tolcea, Corchiș, Țăroi, Iancu. Pe parcurs au mai jucat Cismaș, Burcă, Cârlan, Păduraru și Mercea. UTA U16 se află momentan pe locul 4 și etapa viitoare primește vizita Politehncii Timișoara, ocupanta ultimei ultimului loc din Play-Off.