icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine S-a încheiat al treilea modul din colaborarea cu Double Pass

03 oct 2023

S-a încheiat al treilea modul din colaborarea cu Double Pass

În cadrul programului de mentorat din Strategia Tehnică a Federației Române de Fotbal, clubul nostru a început în luna mai o colaborare cu compania belgiană Double Pass.

Săptămâna aceasta a avut loc al treilea modul, în cadrul caruia s-a lucrat pe partea de dezvoltare a antrenorilor și practică în teren, cât și pe dezvoltarea individuală a jucătorilor. Au fost prezenți Sander Van Praet - Lead Project Double Pass, Ilie Alexe - Coordonatorul loturilor naționale de juniori, Bordei Radu - Managerul de proiect, cât și un invitat din partea Double Pass, în persoana lui Luis Nédio. Acesta din urmă este un antrenor portughez cu mare experiență atât la nivel de copii și juniori (10 ani de zile la academia celor de la Fulham F.C., între 2008 și 2018), cât și ca antrenor secund la nivel de top, fiind asistenul lui Vitor Pereira la Corinthians, Fenerbahce și Shanghai SIPG.

Luna viitoare va avea loc ultimul modul cu cei de la Double Pass, programat în perioada 27-28 noiembrie.

”Roadele acestei colaborări se văd din ce în ce mai mult. Cei de la Double Pass ne-au oferit un suport de mentorat foarte foarte bun, pe care îl implementăm cu toți cei din academie. Toată lumea din club este foarte receptivă și deja se văd multe schimbări în cadrul academiei. Sper că în decursul anului următor să fie din ce în ce mai bine”, a fost concluzia lui Ovidiu Pința, directorul tehnic al Academiei UTA.