icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Rezultate Academiei din weekend

22 nov 2022

Rezultate Academiei din weekend

UTA a câștigat la Universitatea Craiova, ocupanta locului secund în Play Off-ul Ligii de Tineret cu 3-2 și s-a distanțat la 12 puncte în fruntea clasamentului. Andreaș cu o ”dublă” și Ronai au marcat pentru arădeni. Sandu Gaica, Costel Bogoșel și Adi Ungur au aliniat următorul unsprezece: Mociu - Manoilă, Bota, Bokse, Anișorac, Ristin, Cibi, Popa, Ekmekci, Ronai, Andreaș. Au mai jucat: Mitu, Covaci și Morar. Duminica viitoare, UTA va primi vizita celor de la CFR Cluj în Liga de Tineret (Play-Off).

Tot la Craiova, în Liga Elitelor U17, UTA a fost învinsă cu 5-0. Marius Ciubăncan i-a trimis în teren pe Egeto - Curtuiuș, Purdescu, Buză, Olăroiu, Vâlcu, Funkenhauzer, Nica, Bădău, Blaga, Kyrychenko. Au mai intrat: Maghiar, Bercea, Murgu, Goia, Neaga. Duminica viitoare UTA U17 va juca acasă derby-ul cu Poli Timișoara.

Cei de la U16 au pierdut cu Ripensia în Liga Elitelor U16. Timișorenii s-au impus la Arad cu 3-0 în meciul pe care Adi Petruț și Vivi Erdei l-au început cu Rusu R. - Marinescu, Vereș, Ștef, Ene, Măgulean, Rusu M., Huc, Felea, Ilie, Neagu. Au mai jucat Pop, Chiș, Centye, Crainic și Hărdăuț. Etapa viitoare UTA U16 are parte de o deplasare grea, la ocupanta primului loc, Universitatea Cluj.

În Liga Elitelor U15, echipa de 2008 a Academiei UTA a câștigat în deplasare la LPS Bihorul Oradea cu 4-0. Golurile au fost marcate de Burcă (2), Iancu și Hodoșan. Radu Mărginean și Ioan Herman au început meciul cu Pop - Ancateu, Dolga, Hodoșan, Corchiș, Burcă, Leca, Glevan, Iancu, Păduraru, Bărbat. În etapa următoare, UTA 2008 joacă pe teren propriu cu CS Atletico Arad.

În Liga 3 de fotbal feminin, senioarele arădene s-au întors cu toate punctele de la Ploiești. Jucătoarele antrenate de Valentina Calalb au învins pe ACS Petrolul 52 cu 2-1, grație golurilor marcate de Picu Giulia și Roz Casiana. Formația roș-albă a început cu Pocioian - Cladovan, Dreucean, Covaciu, Roz, Bodnar I., Bodnar A., Prunar, Picu, Nuhaiu, Apostoaie.