icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Liga Elitelor / Week-end aproape perfect pentru Academia UTA

07 nov 2021

Liga Elitelor / Week-end aproape perfect pentru Academia UTA

Liga Elitelor U16  - Play-out / UTA – LPS Banatul Timișoara 13-1 (9-0)

Sebastian Huțan și elevii săi au primit vizita celor de la LPS Banatul, în cadrul primei etape din play-out-ul Ligii Elitelor U16. După ce în returul sezonului regular, arădenii s-au impus cu acel astronomic 29-0, ieri a fost din nou un meci cu multe goluri. La pauză, UTA conducea cu 9-0. În repriza secundă, roș-albii au lăsat-o mai moale și au mai înscris doar patru goluri, oaspeții reușind și ei golul de onoare.Pentru UTA au marcat: Nica (1, 10, 34, 41, 44), Bădău (6), Pârvănescu (29, 32), Curtuiuș (30, 31, 39), Mocriș (60), Avadanei (64).

UTA: Neag – Joldea, Murgu, Maghiar, Olaroiu, Bădău, Bercea, Buză, Pârvănescu, Curtuiuș, Nica. 
Au mai jucat: Mocriș, Hara, Roman, Neaga, Avadanei.

Arădenii sunt pe primul loc în play-out-ul Seriei a 4-a, iar etapa viitoare, la Arad vine Academia de Fotbal Viitorul Cluj, ocupanta locului doi. Utiștii au de luat o revanșă, după ce în sezonul regular au fost învinși de clujeni, în prima etapă.

Liga Elitelor U15 / UTA 2007 – ACS ACB Ineu 4-3 (0-2)

Meci spectaculos în cadrul Ligii Elitelor U15. Pe „Motorul“, băieții antrenați de Costel Bogoșel și Alexandru Țamboi au primit vizita celor de la ACS ACB Ineu. Arădenii au început meciul cu unele surprize în primul unsprezece și cei de la Ineu au profitat de acest lucru.  Astfel, din minutul cinci, oaspeții au primit din greșeală o pasă și au deschis scorul. Zece minute mai târziu s-a făcut 2-0. În minutul 20, UTA a primit un penalty, însă execuția lui Gogea nu a fost inspirată, încercând o scăriță pe care portarul oaspeților a prins-o.

Antrenorii roș-albilor au trecut la schimbări și jocul s-a schimbat. Intrat la pauză, Hărdăuț (foto mijloc) a făcut un meci mare, reușind un hat-trick. Primele goluri le-a marcat în minutele 48 și 53, când s-a restabilit egalitatea. Chiș o duce pe UTA în avantaj în minutul 62, din penalty. Arădenii s-au bucurat de avantaj doar un minut, pentru că cei de la Ineu au reușit egalarea în minutul 63. Totuși, UTA a continuat să atace și în ultimele minute, Hărdăuț reușind golul victoriei în minutul 69.

UTA 2007: Cîmpan, Lucaci, Vicar, Cosma, Virva, Bonchiș, Gogea, Iosin, Burtea, Huc, Gal.
Au mai jucat: Stamorean, Sucigan, Hărdăuț, Chiș, Centye.

Etapa viitoare, UTA 2007 joacă în deplasare, la ACS CAO 1910, în cadrul Seriei a 12-a din Liga Elitelor U15. Tot sâmbătă viitoare, dar în Seria a 10-a, reintră în scenă și UTA 2008, care primește vizita celor de la Școlar Reșița.

Liga litelor U19 - Play-out / Academia UTA - LPS Bihorul Oradea 5-1 (3-1)

Juniorii mari ai Academiei UTA au jucat ieri primul meci din play-out-ul Ligii Elitelor U19, adversari fiind bihorenii de la LPS Oradea. Utiștii au deschis repede scorul, în minutul opt, Ekmekci fructificând așezarea lui Mihai. Patru minute mai târziu Bulza (foto) face 2-0 după un șut cu latul din marginea careului. La jumătatea primei reprize o baltă joacă feste apărării utiste, iar orădenii reduc din handicap. Diferența de două goluri se reface rapid, Mihai înscriind cu latul, din lovitura de colț executată de Sarkozi. În partea a doua Ekmekci înscrie de două ori, fiind servit în fața porții de către Domide și Borcea.

UTA: Blaga - Bortiș, Bota, Roșu, Opriș, Bulza, Sarkozi, Șerăngău, Borcea, Mihai, Ekmekci.
Au mai jucat: Domide (46), Rigo (65), Kiss (65), Stoica (71).
Au marcat: Ekmekci (8, 54, 61), Bulza (12), Mihai (30).
Antrenori: Dinu Donca, Mihai Petcuț, Adi Ungur.

Sâmbătă viitoare, utiștii se întorc la Timișoara, într-o reeditare a victoriei cu Poli, din ultima etapă a sezonului regular.

Liga Elitelor U17 - Play-off / Academia UTA - Universitatea Craiova 0-2 (0-1)

După meciul juniorilor mari, copiii U17 ai Academiei UTA au primit vizita celor de la Universitatea Craiova. Se anunța un meci greu, cu ocupanta locului doi, în Seria de Vest, care la startul play-off-ului avea un punct în plus față de UTA. Partida a fost câștigată de către olteni, prin golurile lui Tamaș din minutele 24 și 75, în urma unor erori defensive. De data aceasta, oaspeții au avut o viteză în plus, puținele ocazii create de utiști fiind insuficiente pentru un rezultat pozitiv.

UTA: Malița - Pășcălău, Iurasciuc, Ronai, Funkenhauzer, Manoilă, Caia, Mitu, Vermeșan, Bokșe, Covaci.
Au mai jucat: Călin (51), Aslău (82), Temian (82), Istfan (85).
Rezerve: Popescu, Cohuț.
Antrenor: Bogdan Oneț.

Etapa viitoare, Academia UTA are meci în deplasare, la U Cluj, ocupanta locului 1 în play-off-ul Ligii Elitelor U17.