icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Liga Elitelor intră în pauza de iarnă cu trei victorii în dreptul Academiei UTA

26 nov 2023

Liga Elitelor intră în pauza de iarnă cu trei victorii în dreptul Academiei UTA

În Liga Elitelor U15, UTA a pierdut cu 0-2 în fața Universității Craiova și intră în pauza competițională de iarna ocupând a doua poziție în clasament. Primul unsprezece: Șuli - Dogan, Gherman, Sabău, Mărgan, Sherzad, Zachar, Ile, Tomoioagă, Spătariu, Orodan. Au mai intrat Pelău, Burta, Antochi, Sandu și Drăgușin. În primul meci oficial din 2023, elevii lui Dinu Donca și Alex Nistor vor primi vizita Universității Cluj.

 

Echipa pregătită de Bogoșel, Gaica, Ungur și Mărginean s-a impus fără drept de apel în meciul cu Universitatea Craiova. Arădenii au învins cu 5-1, grație golurilor înscrise de Țăroi (2), Hodoșan (2) și Bărbat. UTA a început meciul în următoarea alcătuire: Cutean - Glevan, Ancateu, Ene, Berar, Tolcea, Hodoșan, Bărbat, Țăroi, Iancu, Baba. Pe parcurs au mai intrat Leca, Corchiș, Păduraru și Dolga. Etapa viitoare, aceștia vor juca în Liga Elitelor U16 la Arad, iar adversari vor fi cei de la SSU Politehnica Timișoara. Urmează o pauză destul de lungă, campionatul urmând să se reia la mijlocul lunii martie, când la Arad va sosi Universitatea Cluj.

 

Cei de la U17 au avut parte de un meci spectacol în Liga Elitelor. Arădenii au jucat pe teren propriu cu Csikszereda Miercurea Ciuc, vecina de clasament. Huc a deschis scorul pentru UTA cu o lovitură de cap. Oaspeții au egalat, dar Stanciu și-a adus din nou formația în avantaj, transformând o lovitură de pedeapsă scoasă de Dragoș. Cei din Miercurea Ciuc nu s-au lăsat și au egalat din nou. Finalul a adus un nou penalty pentru UTA, după ce Chiș a fost faultat în careu în minutul 86. Stanciu a transformat și de această dată și meciul s-a încheiat cu 3-2 în favoarea roș-albilor. Primul unsprezece aliniat de UTA: Roșu - Nițu, Marinescu, Groza, Măgulean, Șiclovan, Rusu, Felea, Dragoș, Huc, Stanciu. Au mai intrat: Chiș, Ene și Ancateu. După reluarea campionatului, arădenii vor juca la ”Motorul” cu Universitatea Cluj.

 

În play-out-ul Ligii de Tineret, UTA nu a avut milă de LPS Bihoul Oradea și a învins-o cu 9-2. Bușu a marcat de două ori, celelalte reușite purtând semnătura lui Curtuiuș, Joldea, Ekmekci, Maghiar, Vâlcu, Blaga și Bărbat. Marius Ciubăncan și Sorin Botiș au început meciul cu Chigherean - Joldea, Iurasciuc, Purdescu, Ștef, Vâlcu, Maghiar, Curtuiuș, Nica, Ekmekci, Bușu. Au mai jucat Calotă, Ilie, Blaga, Hodoșan și Bărbat. Anul viitor în martie, arădenii vor juca cu LPS Banatul Timișoara tot pe teren propriu.