icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Liga Elitelor / Final de an pentru juniorii Academiei UTA

28 nov 2021

Liga Elitelor / Final de an pentru juniorii Academiei UTA

În acest weekend juniorii Academiei UTA au fost angrenați în ultima etapă dinaintea vacanței de iarnă. Patru meciuri s-au disputat acasă, pe Motorul, și una în deplasare, la Hunedoara.

Liga Elitelor U16  - Play-out / Academia UTA - ACB Ineu 5-0 (1-0)

Sâmbătă, au avut loc două derbiuri locale, primul, de la ora zece, fiind cel dintre Academia UTA și ACB Ineu. Nica a deschis scorul în minutul opt, după ce a fructificat o pasă de pe partea stângă a lui Pârvănescu. În partea a doua, același Nica (foto) scoate un penalti și transformă lovitura de pedeapsă. Cinci minute mai târziu, Bădău driblează de-alungul careului mare, își pune mingea pe dreptul și înscrie la colțul lung. Curtuiuș, intrat la pauză, pătrunde în careu, driblează un fundaș advers și înscrie după ce culcă și portarul. În minutul 71, în urma unei lovituri de colț, Roman lovește mingea cu capul, iar Murgu împinge mingea în poartă, 5-0.

UTA: Egeto, Joldea, Murgu, Purdescu, Olăroiu, Bădău, Bercea, Pârvănescu, Maghiar, Nica, Blaga.
Au mai jucat: Haras (21), Buză (41), Curtuiuș (41), Bușu (55), Roman (55).
Rezerve: Neag, , Avădanei, Neaga, , Roșu, .
Au marcat: Nica (8, 42), Bădău (47), Curtuiuș (67), Murgu (71).
Antrenor: Sorin Botiș.

Liga Elitelor U15  / Academia UTA 2007 - Atletico Arad 0-7 (0-5)

În al doilea derbi, juniorii utiști au primi vizita concitadinilor de la Atletico. La fel ca și în tur, oaspeții s-au impus la scor, de data aceasta reușind să marcheze de șapte ori. Având de multe ori o viteză în plus, juniorii de la Atletico au marcat de cinci ori în prima repriză . În partea a doua, deși ritmul a mai scăzut, gazdele au mai încasat două goluri. Atletico încheie anul pe prima poziție în Seria a 12-a a Ligii Elitelor U15, fără gol primit, iar Academia UTA o urmează pe locul doi.

UTA: Câmpan, Sucigan, Bejenar, Centye, Bonchiș, Iosin, Hărdăuț, Stamorean, Muntean, Lucaci.
Au mai jucat: Gal (49), Cosma (55), Laza (65), Burtea (65).
Antrenori: Costel Bogoșel, Sandu Țamboi.

Liga Elitelor U15  / CS Hunedoara - Academia UTA 2008 0-5 (0-2)

UTA 2008 a avut meci în deplasare la CS Hunedoara, ocupanta locului doi în Seria a 10-a din Elite U15. Utiștii s-au impus cu un neverosimil 0-5, luând astfel o importantă opțiune pentru primul loc, cel care duce și în fazele finale ale competiției. În prima parte Țăroi deschide scorul din pasa lui Păduraru, iar Cîrlan face doi zero după ce a recuperat o minge în jumătatea adversă. În repriza a doua Ene face 0-3, după un corner bătut de Corchiș. Dronca marchează, bară gol, după o pasă primită de la Țăroi. Corchiș închide tabela, 0-5, cu un șut la vinclu din pasa aceluiași Țăroi (foto).

UTA: Pop, Vereș, Ancateu, Ene, Dolga, Hodoșan, Corchiș, Cîrlan, Țăroi, Dronca, Păduraru.
Au mai jucat: Leș, Glăvan, Donca, Ronai, Buză.
Rezerve: Rad, Cismaș.
Au marcat: Țăroi (17), Cîrlan (34), Ene (52), Dronca (54), Corchiș (65).
Antrenor: Sandu Gaica.

Liga Elitelor U19 - Play-out / Academia UTA - Ripensia 3-2 (2-1)

Astăzi, pe stadionul Motorul, juniorii Academiei UTA la categoria U19 și U17 au primit vizita celor de la Ripensia Timișoara. Primul meci, la U19, a fost unul spectaculos, cu cinci goluri și două lovituri de pedeapsă. În minutul cinci Borcea recuperează o minge în treimea adversă, îi pasează lui Mercioiu, care înscrie cu dreptul la colțul lung. După un sfert de oră Bulza trimite o torpilă în bară din afara careului, Mercioiu (foto) urmărește și face 2-0. În minutul 31 timișorenii reduc din diferență după o pasă greșită a lui Blaga. În repriza a doua, Codrea, rămas în atac, înscrie din alunecare, din centrarea lui Borcea. În minutul 76 oaspeții speră din nou la un rezultat pozitiv după ce transformă o lovitură de pedeapsă. Câteva faze mai târziu, Mercioiu este faultat în careu, dar Ekmekci nu reușete să marcheze de la punctul cu var. Ratarea nu avea să influențeze rezultatul final, UTA câștigând cu 3-2.

UTA: Blaga, Bortiș, Bota, Roșu, Codrea, Botoroagă, Sarkozi, Bulza, Mihai, Borcea, Mercioiu.
A mai jucat: Ekmekci.
Rezerve: Rigo, Opriș, Kiss, Domide, Stoica, Hrincescu, Lingurar.
Au marcat: Mercioiu (5, 21), Codrea (56)
Antrenori: Mihai Petcuț, Dinu Donca, Adi Ungur.

Liga Elitelor U17 - Play-off / Academia UTA - Ripensia 0-3 (0-0)

În ultimul meci, juniorii utiști din competiția U17 nu s-au ridicat la nivelul colegilor mai mari, cedând toate punctele omologilor de la Ripensia. Prima repriză arădenii au condus jocul, irosind câteva situații bune de a marca. În partea a doua, timișorenii au ieșit mai proaspeți și reușesc să marcheze de două ori pe fondul unor erori defensive. Golul trei al oaspeților vine după un șut frumos, de la aproximativ 35 de metri, UTA-Ripensia, scor final 0-3.

UTA: Popescu, Anișorac, Iurasciuc, Pașcalău, Covaci, Vermeșan, Bokșe, Călin, Caia, Ronai, Manoilă.
Au mai jucat: Morar, Mitu, Aslău, Novac, Pop.
Rezerve: Malița, Temian.
Antrenor: Bogdan Oneț.