icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Liga Elitelor / Academia UTA, patru victorii din cinci meciuri!

21 nov 2021

Liga Elitelor / Academia UTA, patru victorii din cinci meciuri!

Liga Elitelor U15 / Academia UTA 2008 - Cetate Deva 3-2 (2-2)

Ieri, pe „Motorul“, UTA 2008 a primit vizita celor de la Cetate Deva, ocupanta primei poziții în Seria a 10-a din Liga Elitelor U15. Utiștii deschid repede scorul, în minutul 15, prin Țaroi. Nici bine nu se reia partida și oaspeții restabilesc egalitatea, două minute mai târziu. În minutul 27, hunedorenii preiau conducerea în urma unei erori a defensivei arădene. Pe finalul primei reprize centralul acordă penalti pentru UTA, iar căpitanul Hodoșan marchează. În partea a doua arădenii controlează în mare parte partida. Pe final de meci, insistența juniorilor utiști a dat roade. În urma unui corner executat de pe dreapta, mingea ajunge în partea opusă, la Ancateu (foto), care din marginea careului înscrie cu latul, la colțul lung.

UTA: Pop, Glevan, Ancateu, Tene, Dolga, Păduraru, Hodoșan, Corchiș, Dronca, Țaroi, Leș.
Rezerve: Rad, Buză, Donca.
Au mai jucat: Cîrlan (41), Cișmaș (48), Ronai (67).
Au marcat: Țaroi (15), Hodoșan (32), Ancateu (70).
Antrenor: Sandu Gaica.

Liga Elitelor U16  - Play-out / LPS Satu Mare - Academia UTA 0-3 (0-0)

Tot ieri, juniorii Academiei UTA din Liga Elitelor U16 au avut meci în deplasare, tocmai la Satu Mare, contra LPS-ului. Prima repriză a fost echilibrată, gazdele ținând piep cu brio atacurilor arădenilor. În partea a doua, în minutul 60, Bercea sparge gheața cu o folha seca din afara careului. Trei minute mai târziu utiștii combină în careul advers, iar Bădău (foto) face 0-2. Cu zece minute înainte de finalul partidei Joldea centrează de pe dreapta, la colțul lung, iar Bădău înscrie cu capul, 0-3.

UTA: Egeto, Hara, Joldea, Murgu, Bădău, Bercea, Maghiar, Pârvănescu, Olăroiu, Mocriș, Blaga.
Au mai jucat: Curtuiuș, Roman, Neaga, Roșu, Avădanei.
Rezervă: Hudișteanu.
Au marcat: Bercea (60), Bădău (63, 70).

Liga Elitelor U15 / Luceafărul Oradea - Academia UTA 2007 0-2 (0-2)

A doua echipă a Academiei UTA angrenată în Liga Elitelor U15 a avut astăzi, de la ora 10, meci în deplasare la Luceafărul Oradean. A fost o partidă cu rezultat previzibil, cu UTA la cârma jocului. În minutul 11, în urma unei acțiuni pe partea stângă Bonchiș profită de nesiguranța portarului și face 1-0. Cu un minut înainte de finalul primei reprize, Chiș urmărește o minge în careu și înscrie pe lângă portarul advers. Partea a doua este lipsită de goluri, de menționat fiind doar faptul că în minutul 58, în urma unei altercații, ambele echipe rămân în zece.

UTA: Cîmpan, Sucigan, Vicar, Bejenar, Stamorean, Lucaci, Gogea, Bonchiș, Chiș, Centye, Huc.
Au mai jucat: Munteanu (60), Iosin (60), Cozma (65), Laza (65).
Au marcat: Bonchiș (11), Chiș (34).
Antrenori: Costel Bogoșel, Sandu Țamboi.

Liga Elitelor U19 / Academia UTA - Kids Tâmpa Brașov 4-1 (3-0)

Astăzi, pe Motorul, în primul meci al zilei, Academia UTA a primit vizita celor de la Kids Tâmpa Brașov, contând pentru a etapa a 3-a a play-out-ului Ligii Elitelor U19. Juniorii mari au pus repede stăpânire pe joc, iar în minutul 25, în urma unui corner, Roșu (foto) urmărește o minge respinsă de portarul advers și înscrie. Cinci minute mai târziu Sarkozi pasează pe dreapta în marginea careului, iar Borcea trimite o ghiulea la colțul lung. În minutul 39 Sarkozi face 3-0, după un șut sănătos, pe jos, de la 16 metri. Avansul luat la pauză i-a făcut pe utiști să reducă turația în partea a doua. Chiar și așa, Sarkozi a făcut dubla în minutul 65, cu capul, după o lovitură liberă executată de pe partea dreaptă, de către Ekmekci. Pe fondul relaxării, oaspeții urcă liniile, iar portarul Rigo se remarcă în câteva ocazii. Pe finalul partidei, brașovenii marchează golul de onoare dintr-un penalti inexistent.

UTA: Blaga, Bortiș, Opriș, Roșu, Codrea, Sarkozi, Mihai, Borcea, Botoroagă, Bulza, Ekmekci.
Au mai jucat: Rigo (70), Hrincescu (70, Domide (70), Stoica (72).
Au marcat: Roșu (25), Borcea (30), Sarkozi (39, 65).
Antrenori: Dinu Donca, Mihai Petcuț, Adi Ungur.

Liga Elitelor U17 / Academia UTA - Viitorul Cluj 2-5 (2-4)

Ultima partidă a week-end-ului a consemnat și singura înfrângere pentru Academia UTA. În cadrul play-off-ului Ligii Elitelor U17, utiștii au primit vizita clujenilor de la Viitorul. Arădenii deschide scorul în minutul trei, prin Pașcalău care fructifică centrarea lui Caia. Oaspeții ies repede din corzi și două minute mai târziu egalează în urma unei erori a portarului. Aceștia preiau conducerea în minutul 15, după o centrare pe bara a doua. După cinci minute se face 1-3, un lob de la 30 de metri prinzâdu-l pe Malița pe contre-pied. În minutul 38 Ronai bate o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Pașcalău (foto) urmărește și înțeapă mingea în plasa porții. Speranțele se reaprind însă pentru doar trei minute, căci vizitatorii o surprind pe UTA pe contraatac și refac diferența de două goluri, 2-4. În partea a doua s-a încercat remontada, dar lipsa prospețimii a făcut imposibil acest lucru. Mai mult, pe final de partidă, cei de la Viitorul Cluj, mai înscriu o dată pentru 2-5.

UTA: Malița, Covaci, Iurasciuc, Călin, Caia, Manoilă, Funkenhauzer, Novac, Ronai, Pașcalău, Vermeșan.
Au mai jucat: Temian, Cohuț, Aslău, Istfan, Petriko.
Rezerve: Popescu, Anișorac.
A marcat: Pașcalău (3, 40).
Antrenor: Bogdan Oneț.