icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Echipele U18 și U17 au salvat acest sfârșit de săptămână

22 oct 2023

Echipele U18 și U17 au salvat acest sfârșit de săptămână

UTA U14 a pierdut usturător meciul cu Viitorul Cluj din Liga Elitelor U14. Roș-albii au cedat cu 1-7 în fața clujenilor, pentru UTA marcând Muntean. De menționat că la scorul de 1-2, arădenii au ratat un penalty prin Bandrabur. Mircea Aslău a trimis în teren următoarea formație: Pasquale - Vîrciu, Achim, Vidac, Aslău, Popov, Pantea, Buțiu, Oraș, Cătană, Părțan. Au mai jucat Cean, Sandu, Benea, Bandrabur, Terpea, Molnar. Etapa viitoare, UTA U14 se deplasează la CFR Cluj.

Derby-ul de clasament din ultima etapă a Ligii Elitelor U15 dintre Universitatea Craiova (locul 1) și UTA (locul 2) s-a încheiat cu victoria gazdelor. Sherzad a fost cel care a înscris pentru roș-albi în prima repriză. Scorul la pauză a fost 1-1, dar s-a terminat 2-1 pentru Universitatea Craiova. Dinu Donca și Alexandru Nistor au optat pentru următorul unspreceze: Șuli - Pârvu, Tănăsie, Sabău, Margan, Sherzad, Antochi, Pelău, Barbu, Orădan, Dogan. Au mai jucat Ile, Burta, Spătariu, Gherman, Tomoioagă.

Și UTA lui Gaica, Bogoșel, Ungur și Mărginean a pierdut la Craiova. Universitatea s-a impus cu 3-1, Corchiș înscriind singurul gol pentru formația arădeană. Echipa de start a roș-albilor a fost alcătuită din Cutean - Vereș, Ancateu, Ene, Berar, Hodoșan, Corchiș, Leca, Țăroi, Tolcea, Iancu. Au mai jucat Ronai, Păduraru, Baba și Dolga.

Singurele victorii din acest week-end au fost obținute duminică. În Liga Elitelor U17, UTA a învins cu 9-0 echipa celor de la LPS Banatul Timișoara. La pauză era 5-0. Pentru formația antrenată de Mihai Petcuț și Costel Bogoșel au înscris Huc, Rusu (2), Stanciu (3), Felea și Țăroi (2). Primul unsprezece al arădenilor: Roșu - Nițu, Marinescu, Centye, Măgulean, Indreica, Rusu, Felea, Crainic, Huc, Stanciu. Au mai jucat Calotă, Țăroi, Leca, Munteanu, Ștef. În urma acestui rezultat, UTA a terminat pe poziția a treia în Liga Elitelor U17 - seria Vest și s-a calificat în Play-Off-ul competiției.

În ultima etapă a sezonului regular, a venit și rândul juniorilor mari să simtă gustul victoriei. Astfel, trupa pregătită de Marius Ciubăncan și Sorin Botiș s-a impus cu 4-0 în fața lanternei roșii, LPS Banatul Timișoara. Nica a reușit ”dubla”, iar celalalte goluri au purtat semnătura lui Ekmekci și Purdescu. UTA a început cu Neag - Hara, Iurasciuc, Murgu, Purdescu, Maghiar, Olăroiu, Nica, Vâlcu, Curtuiuș, Ekmekci. Au mai jucat Hodoșan, Ene, Baba, Ancateu, Iancu.