icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Două victorii și tot atâtea înfrângeri în Cupa Elitelor

03 dec 2023

Două victorii și tot atâtea înfrângeri în Cupa Elitelor

Cupa Elitelor U15

Echipa antrenată de Dinu Donca și Alex Nistor a câștigat în deplasare la Hermannstadt și ocupă prima poziție în grupa din care face parte în Cupa Elitelor U15. Scorul final a fost stabilit încă din prima repriză, 2-0 pentru arădeni, marcatorii find Sherad și Gherman. Primul unsprezece a fost format din Șuli - Drăgușin, Gherman, Sabău, Margan, Sherzad, Zachar, Spătariu, Ile, Dogan, Băeșu. Au mai jucat Antochi, Burta, Nădăban, Sandu, Tomoioagă. Peste o săptămână, aceștia primesc vizita celor de la LPS Oradea, meciul contând pentru etapa a treia din Cupa Elitelor.

 

Cupa Elitelor U16

UTA U16 a venit cu toate punctele la Arad, după victoria clară de la Sibiu, 4-0 cu Hermannstadt. Golurile trupei antrenate de Gaica, Ungur, Bogoșel și Mărginean au purtat semnătura lui Bărbat (2), Țăroi și Hodoșan. Echipa noastră a aliniat la start următorul unsprezece: Cutean - Vereș, Ancateu, Ene, Berar, Tolcea, Bărbat, Hodoșan, Țăroi, Iancu, Baba. Au mai jucat Leca, Corchiș, Glevan, Burcă și Dolga. Roș-albii ocupă acum poziția secundă, la egalitate cu Universitatea Cluj, ocupanta locului 1. Etapa viitoare, la Arad sosește LPS Bihorul Oradea.

 

Cupa Elitelor U17

Echipa pregătită de Mihai Petcuț și Costel Bogoșel s-a întors învinsă de la Craiova, acolo unde Universitatea a câștigat cu 4-1. Arădenii au fost cei care au deschis scorul prin Calotă. Echipa de start a roș-albilor a fost compusă din Roșu - Chiș, Groza, Dragoș, Ștef, Rusu, Muntean, Crainic, Felea, Calotă, Centye. Au mai intrat Marinescu, Ilie, Șiclovan, Huc și Tăutan. Etapa viitoare, aceștia vor juca acasă cu LPS Banatul Timișoara.

 

Cupa de Tineret

Juniorii mari ai academiei noastre au fost învinși la Craiova de către Universitatea și rămân fără niciun punct în actuala stagiune de Cupă. Oltenii s-au impus cu 6-2, pentru roș-albi reușit să puncteze Nica și Joldea. Formația aliniată de Marius Ciubăncan și Sorin Botiș a fost alcătuită din Neag - Hara, Murgu, Joldea, Curtuiuș, Vâlcu, Maghiar, Nica, Busu, Ekmekci, Blaga. Pe parcurs au mai intrat Incze, Purdescu, Kyrychenko și Buză. În etapa viitoare din Cupa de Tineret, UTA primește vizita celor de la LPS Banatul Timișoara.