icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Două victorii și două egaluri pentru Academie

29 oct 2023

Două victorii și două egaluri pentru Academie

Liga Elitelor U14 • Etapa 9

Echipa de U14 a Academiei UTA s-a întors învinsă de la Cluj, acolo unde CFR s-a impus cu 3-1. Singurul gol al arădenilor a fost reușit de Aslău în minutul 56. Roș-albii au început cu Mustaro - Pantea, Popov, Vîrciu, Istrate, Achim, Benea, Aslău, Părtan, Oraș, Butiu. Au mai jucat Sandu, Cătană, Muntean și Terpea. Etapa viitoare, UTA U14 primește vizita celor de la Sporting Cluj.

Play-Off Liga Elitelor U15 • Etapa 1

Echipa antrenată de Dinu Donca și Alex Nistor au câștigat cu 4-2 în deplasare la Universitatea Cluj. Scorul la pauză a fost 1-1. Pentru roș-albi, Ile a reușit un hat-trick, iar celălalt gol a fost înscris de Dogan. Primul unsprezece a fost format din Șuli - Gherman, Barbu, Sabău, Mărgan, Sherzad, Dogan, Spătariu, Ile, Orădan, Tomoioagă. Au mai jucat Antochi, Pelău, Pârvu și Sandu. Etapa viitoare, UTA joacă tot în deplasare, la Craiova, unde îi va întâlni pe cei de la CSJ Știința U Craiova.

 

Play-Off Liga Elitelor U16 • Etapa 1

Partida dintre Universitatea Cluj și UTA s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Arădenii, antrenați de Sandu Gaica, Costel Bogoșel, Adi Ungur și Radu Mărginean au început meciul în următoarea formulă: Cutean - Vereș, Ancateu, Ene, Berar, Leca, Hodoșan, Bărbat, Tolcea, Iancu, Baba. Au mai jucat Corchiș, Păduraru, Dolga, Ronai, Cîrlan. Etapa viitoare, aceștia vor juca în deplasare la Politehnica Timișoara.

 

Play-Off Liga Elitelor U17 • Etapa 1

Și UTA U17 a remizat la Universitatea Cluj. De data aceasta, a fost o remiză cu goluri, deoarece s-a terminat 2-2, arădenii fiind egalați cu cinci minute înainte de final. Pentru UTA au marcat Rusu și Șiclovan. Mihai Petcuț și Costel Bogoșel au apelat astăzi la Roșu - Nițu, Marinescu, Grozav, Măgulean, Calotă, Rusu, Indreica, Șiclovan, Felea, Huc. Au mai jucat Ștef, Muntean, Crainic, Centye și Basa. Etapa viitoare, roș-albii se deplasează la Ripensia Timișoara.

 

Play-Out Liga de Tineret • Etapa 1

Băieții lui Ciubăncan și Botiș au câștigat prima partidă din play-out. Aceștia au jucat în deplasare la LPS Banatul, pe care i-au învins cu 2-0, grație golurilor reușite de Nica și Ekmekci. Primul unsprezece: Neag - Purdescu, Joldea, Iurasciuc, Hara, Curtuiuș, Vâlcu, Maghiar, Olăroiu, Nica, Ekmekci. Pe parcurs au mai intrat și Hodoșan, Iancu, Tolcea și Ancateu. Etapa viitoare, roș-albii se vor deplasa la Sfântu Gheorghe pentru meciul cu Sepsi OSK.