icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Cinci puncte din patru meciuri în acest week-end

20 aug 2023

Cinci puncte din patru meciuri în acest week-end

Trupa lui Dinu Donca și Alex Nistor s-a impus în Liga Elitelor U15, în meciul jucat cu Hermannstadt la Sibiu. Ile a deschis scorul pentru roș-albi, însă la pauză s-a intrat cu 1-1. UTA a trecut din nou în avantaj prin Sherzad iar același Ile a reușit “dubla”. Până la final, gazdele au redus din diferență și s-a termin 2-3. Arădenii au început meciul cu Șuli - Cioară, Tănăsie, Sabău, Mărgan, Sherzad, Spătariu, Nari, Ile, Barbu, Gherman. Au mai jucat Pîrvu, Nădăban, Burta, Sandu, Zachar. 

Tot cu Hermannstadt la Sibiu au jucat și juniorii din Liga Elitelor U16. Acest meci s-a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Ronai marcator pentru UTA. Sandu Gaica a aliniat următorul unsprezece: Cutean - Vereș, Ancateu, Ene, Berar, Hodoșan, Bărbat, Leca, Țăroi, Tolcea, Baba. Au mai jucat Iancu, Corchiș, Ronai, Burca, Dolga.

Astăzi în Liga de Tineret, echipa pregătită de Marius Ciubăncan și Sorin Botiș a remizat în deplasare la Universitatea Cluj, scor 1-1. Pentru roș-albi a marcat Nica Adelin. Formația de start a arădenilor a arătat astfel: Neag - Hara, Joldea, Murgu, Olăroiu, Vâlcu, Buză, Negoescu, Blaga, Nica, Kyrychenko. Pe parcurs și-au făcut apariția Maghiar, Bușu și Curtuiuș.

Singurul rezultat negativ pentru Academia UTA s-a înregistrat în Liga Elitelor U17, tot la Cluj, unde Universitatea a învins cu 4-1 echipa antrenată de Mihai Prtcuț și Costel Bogoșel. Arădenii au deschis scorul prin Muntean, dar au fost egalați până la pauză, iar în repriza secundă gazdele s-au dezlănțuit. UTA a început cu Roșu - Felea, Marinescu, Groza, Ștef, Chiș, Salka, Rusu, Muntean, Ilie, Crainic. Au mai jucat Șiclovan, Calotă, Centye, Nițu, Măgulean.

Week-endul viitor, UTA va juca acasă cu U Craiova 1948 în Liga Elitelor U15 și U16, iar în Liga Elitelor U17 și Liga de Tineret va primi vizita celor de la Csikszereda.