icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine 4 puncte obținute de Academia UTA în acest final de saptamana

19 nov 2023

4 puncte obținute de Academia UTA în acest final de saptamana

Liga Elitelor U14 • Etapa 12

UTA U14 a pierdut cu 4-3 în deplasarea de la Sângeorgiu de Mures. Golurile trupei arădene au fost reușite de Pantea, Bene și Vîrciu. Primul unsprezece al trupei lui Aslău a fost alcătuit din Pasquale - Pantea, Popov, Vîrciu, Istrate, Pârtan, Achim, Buțiu, Oraș, Bene, Aslău. Au mai intrat pe parcurs: Cătană, Bandrabur, Rus și Sandu. Etapa viitoare, roș-albii vor juca tot în deplasare, la LPS Bihorul Oradea.

 

Play-Off Liga Elitelor U15 • Etapa 4

Echipa antrenată de Dinu Donca și Alex Nistor a remizat cu CFR Cluj, în deplasare, scor 0-0. Primul unsprezece: Suli - Mărgan, Sabău, Gherman, Drăgușin, Nădăban, Antochi, Sandu, Dogan, Orădan, Ile.. Au mai jucat Zachar, Spătariu, Băeșu, Pelău și Tomoioagă. Etapa viitoare, UTA U15 primește vizita Universității Craiova, ocupanta primului loc.

 

Play-Off Liga Elitelor U16 • Etapa 4

Trupa antrenată de Sandu Gaica, Costel Bogoșel, Adi Ungur și Radu Mărginean a pierdut cu 5-0 meciul jucat în deplasare la Viitorul Cluj, liderul clasamentului. UTA a început meciul în următoarea formulă: Cutean - Vereș, Bărbat, Ene, Berar, Păduraru, Hodoșan, Țăroi, Tolcea, Iancu, Leca. Au mai jucat Cârlan, Dolga, Cismaș, Bokșe și Burcă. Etapa viitoare, roș-albii primesc vizita Universității Craiova.

 

Play-Out Liga de Tineret • Etapa 4

Băieții lui Ciubăncan și Botiș s-au întors cu toate punctele de la Cluj, acolo unde i-au învins pe cei de la Viitorul cu 1-0. Golul arădenilor a fost înscris de Nica Adelin în prima repriză. UTA a aliniat la start următoarea formație: Cigherean - Hara, Purdescu, Joldea, Olăroiu, Vâlcu, Rusu, Curtuiuș, Nica, Busu, Ekmekci. Au mai intrat Calotă, Huc și Maghiar. Etapa viitoare, arădenii vor juca pe teren propriu cu LPS Bihorul Oradea.