icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine 3 victorii în Cupa României

08 nov 2023

3 victorii în Cupa României

Cupa României U15, etapa 1

UTA U15 a debutat în Cupa României cu o victorie în deplasare la Viitorul Cluj. Arădenii s-au impus cu 3-1, iar golurile au fost marcate de Ile și Baeșu (2). Dinu Donca și Alex Nistor au ales să înceapă această partidă cu Șuli - Cioară, Sherzad, Sabău, Gherman, Antochi, Zachar, Burta, Barbu, Ile, Sandu. Pe parcurs au mai fost folosiți Orodan, Spătariu și Baeșu. În etapa viitoare a Cupei României U15, UTA va juca în deplasare la Hermannstadt.

 

Cupa României U16, etapa 1

Tot cu Viitorul Cluj în deplasare a jucat și formația pregătită de Gaica, Bogoșel, Ungur și Mărginean. Roș-albii au debutat și ei cu o victorie, de data aceasta a fost 4-1. Tolcea cu un hat-trick și Hodoșan au marcat golurile arădenilor. Aceștia au început meciul cu Cutean. - Vereș, Ancateu, Ene, Berar, Glevan, Hodoșan, Corchiș, Tolcea, Iancu, Baba. Au mai jucat Bărbat, Țăroi, Păduraru, Leca și Ronai. Etapa viitoare, UTA U16 va juca acasă la Hermannstadt.

 

Cupa României U17, etapa 1

O victorie și mai clară au obținut juniorii U17 ai Academiei UTA. Aceștia au jucat pe teren propriu cu Ripensia Timișoara, pe care au învins-o cu 6-1. Dragoș și Huc au reușit fiecare câte o ”dublă”, iar celalte goluri au fost marcate de Felea și Calotă. Mihai Petcuț și Costel Bogoșel au apelat astăzi la Roșu - Chiș, Marinescu, Centye, Ștef, Calotă, Rusu, Munteanu, Tăutan, Dragoș, Huc. Au mai jucat: Groza, Nitu, Felea, Crainic și Cighirean. Etapa viitoare, arădenii se vor deplasa la Craiova pentru duelul cu Universitatea.

 

Cupa de Tineret, etapa 1

Singurul rezultat negativ pentru Academie în prima etapă din Cupa României l-a înregistrat echipa de U18. Aceasta a cedat pe propriul teren în fața Ripensiei cu 1-3, singurul gol fiind reușit de Curtuiuș. Marius Ciubăncan și Sorin Botiș au început meciul cu următorul unsprezece: Neag - Hara, Iurasciuc, Purdescu, Olăroiu, Vâlcu, Joldea, Stanciu, Curtuiuș, Ekmekci, Busu. Au mai jucat Maghiar, Murgu și Cutean. Următoarea partidă pentru UTA U18 în Cupa de Tineret va fi în deplasare la Universitatea Craiova.