icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Zi excelentă pentru juniorii Academiei

25 sep 2022

Zi excelentă pentru juniorii Academiei

În etapa a șasea a Ligii de Tineret, UTA a primit vizita celor de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Partida părea la prima vedere ușoară pentru formația pregătită de Sandu Gaica, Adi Ungur și Costel Bogoșel, Csikszereda sosind de pe ultimul loc al clasamentului seriei de Vest. Însă replica oaspeților a fost bună, meciul a fost echilibrat și bătălia s-a dat la mijlocul terenului. Totuși, la ultima fază înainte de pauză, centralul a dictat o lovitură de pedeapsă pentru UTA, pe care Popa a transformat-o în gol și la cabine s-a intrat cu 1-0. La zece minute de la reluarea jocului, Ristin a făcut 2-0 și arădenii au început să controleze jocul. În minutul 80, la un corner, un jucător al formației din Miercurea Ciuc a trimis balonul în propria poartă și s-a terminat 3-0 pentru UTA.

UTA a început meciul cu: Bîrlădeanu – Manoilă, Bota, Bokșe, Anisorac, Ristin, Cibi, Popa, Ekmekci, Ronai, Andreaș. Au mai jucat: Mitu, Covaci, Mircea, Caia, Temian.

Etapa viitoare, juniorii mari joacă în deplasare la LPS Banatul Timișoara.

 

--

În al doilea meci al zilei, UTA a jucat tot împotriva Csikszeredei în Liga Elitelor U17. Oaspeții veneau după un parcurs mai bun în campionat, însă roș-albii nu s-au lăsat mai prejos decât colegii lor mai mari și s-au impus cu același scor, 3-0. Purdescu a deschis repede scorul pentru UTA, în minutul 4. A fost singurul gol al primei reprize, Bădău reușind ”dubla” în mitanul scund, mai exact în minutele 56 și 70. Echipa antrenată de Marius Ciubăncan și Sorin Botiș a ajuns astfel la trei victorii în acest sezon și week-end-ul următor merge la Timișoara pentru confruntarea cu LPS Banatul.

Primul unsprezece folosit de UTA în partida cu AFK Csikszereda: Burtic -  Joldea, Purdescu, Fukenhauzer, Nica, Bădău, Curtuiuș, Vâlcu, Bercea, Olăroiu, Kyrycsenko. Au mai jucat: Blaga, Gaia, Aslău, Maghiar, Murgu.

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole