icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Weekend plin pentru Academia UTA-ei

19 aug 2022

Weekend plin pentru Academia UTA-ei

Finalul de săptămână aduce debutul în Liga de Tineret pentru juniori mari ai Academiei UTA, dar și primele meciuri în Liga Elitelor U17 și U16. În Liga de Tineret, UTA va debuta acasă, pe Stadionul “Motorul”, împotriva celor de la Viitorul Cluj, duminică de la ora 12:00, iar două ore mai târziu, de la ora 14:00, vor debuta și juniorii angrenați în Liga Elitelor U17. Utiștii din Liga Elitelor U16 vor juca în deplasare, la Timișoara împotriva Ripensiei, sâmbătă de la ora 12:00.

Trei dintre juniorii Academiei UTA au prefațat startul de sezon, dar și așteptările de la noul campionat.

Spune-ne câte ceva despre așteptările pe care le ai de la sezonul care urmează?

Mario Rusu (U16):

"Am așteptări destul de mari pentru acest nou sezon, atât de la mine cât și de la echipă. Sunt conștient că ne vom întâlni cu echipe foarte bune, dar eu am mare încredere în echipa mea, deși nu ne cunoaștem de foarte mult timp, cu ajutorul domnilor antrenori sper că vom reuși să facem o figură bună în noul sezon."

Vlăduț Bădău (U17):

"Vreau să încep prin a spune că acest sezon care stă să înceapă este important pentru noi și clubul ne oferă cele mai bune condiții, astfel și așteptările lor sunt pe măsură. Așteptările pe care le am eu de la mine sunt în primul rând principiul de joc pe care l-am antrenat să fie perfect, în al doilea rând și  dezvoltarea mea individuală este un aspect important pe care îl urmăresc, de asemenea mă aștept și să jucăm în play-off unde să candidăm la primele 2 locuri."

Raul Popa (U18 Tineret):

"Așteptările sunt mari din partea mea, cât și din partea clubului din câte am înțeles, deoarece au dorința să jucăm cât mai bine pentru a ne clasifica pe primele locuri. Sunt încrezător și sper să ne atingem obiectivele, să facem o figură frumoasă cum am făcut o și cu U17 când am fost finaliști. Eu zic ca este posibil fiindcă avem un lot promițător, mai ales dacă suntem ajutați și de echipa mare cu câțiva jucători. Iar pe plan personal sper să fac un sezon cât mai bun, să am cât mai multe realizări și ușor-ușor să bat la porțile echipei mari."

Ești pregătit de primul meci al sezonului?

Mario Rusu (U16):

"Da, mă simt foarte pregătit, încrezător și sper să reușesc să îmi ajut cât mai mult echipa. Ripensia este o echipa bună, dar îmi cunosc adversarii și sper să câștigăm, să începem bine sezonul."

Vlăduț Bădău (U17):

"Primul meci al sezonului este tot timpul cel mai așteptat și cu o mare dorință de a câștiga deoarece cu siguranță vrem să începem cu dreptul acest sezon, sunt bine pregătit din toate punctele de vedere mai puțin cu o contuzie la mână însă fără îndoială, sunt pregătit!"

Raul Popa (U18 Tineret):

"Sunt pregătit 100%, am făcut o pregătire bună în perioada de presezon și am avut multe meciuri amicale doar cu echipe de seniori. Mă simt pregătit, aștept cu nerăbdare meciul de duminică și sper să îmi ajut echipa cu un gol sau pasă de gol și cu un joc cât mai bun, totodată să luăm cele 3 puncte pentru a începe cu dreptul campionatul."

Sandu Gaica, antrenorul juniorilor mari, și Marius Ciubăncan, antrenorul principal al echipei U17, au vorbit despre obiectivele acestui sezon, așteptările pe care le au de la juniori, dar și seriile în care au fost repartizate echipele lor. 

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole