icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Victorie în Cupă, înfrângere în campionat

22 apr 2023

Victorie în Cupă, înfrângere în campionat

UTA a fost învinsă pe teren propriu de Universitatea Cluj în penultima etapă din play-off-ul Ligii Elitelor U16. Formația pregătită de Adi Petruț și Vivi Erdei a fost cea care a deschis scorul pe ”Motorul” în minutul 5, prin Măgulean. Doar cinci minute au condus arădenii, căci oaspeții, lideri în clasament, au restabilit egalitatea și scorul final a fost 3-1 pentru clujeni.

UTA a început cu Roșu - Ilie, Paștină, Groza, Ștef, Centye, Șiclovan, Huc, Măgulean, Tăutan, Calotă. Au mai jucat: Crainic, Hărdăuț, Burcă, Bokșe, Glevan.

Peste o săptămână, UTA U16 încheie campionatul în deplasare la CFR Cluj. 

 

În celălalt meci al zilei, UTA 2008 a câștigat partida cu Poli Timișoara din Cupa României U15 și s-a calificat în sferturile de finală. Hodoșan a deschis scorul din penalty, iar Țaroi a făcut 2-0. Oaspeții au redus din diferență până la pauză, iar în repriza secundă le-au dat emoții roș-albilor după ce au egalat. Totuși, trupa lui Radu Mărginean și Sandu Gaica a avut reacție și a reușit să preia din nou conducerea prin Ancateu. Nu s-a mai întâmplat nimic până la final și meciul s-a terminat 3-2 pentru UTA.

UTA a aliniat următorul unsprezece: Cioară - Vereș, Ancateu, Ene, Dolga, Hodoșan, Bărbat, Păduraru, Leca, Țaroi, Iancu. Au mai intrat Berar, Cârlan, Ronai, Leș, Corchiș.