icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine UTA U16  a făcut scor cu Banatul Timișoara. U17 și U19 se întorc fără puncte de la Miercurea Ciuc

09 oct 2021

UTA U16 a făcut scor cu Banatul Timișoara. U17 și U19 se întorc fără puncte de la Miercurea Ciuc

Elite Under 16

Elevii lui Sorin Botiș s-au distrat astăzi cu cei de la LPS Banatul Timișoara, lanterna roșie a campionatului. La capătul unui meci dominat categoric de arădeni, s-a înregistrat, probabil, scorul campionatului. UTA s-a impus cu 29-0. Totul a început în minutul 2, când Bădău a deschis scorul. A urmat o perioadă de zece minute de liniște, iar din minutul 14, când Nica a făcut 2-0, a început ”ploaia de goluri”. S-a înscris la intervale scurte de timp, iar până la final s-au trecut pe lista marcatorilor:  Purdescu (1), Pârvănescu (2), Olăroiu (2), Busu (6), Maghiar (1) și Buză (1). Bădău a marcat în total 4 goluri, iar Nica 12.

UTA: Hudiștean – Purdescu, Murgu, Roman, Buză, Olăroiu, Pârvănescu, Bădău, Curtuiuș, Nica, Blaga.

Au mai jucat: Bercea, Busu, Neaga, Maghiar și Palcu.

 

Elite Under 19

Astăzi, de la ora 10, Academia UTA a jucat în deplasare la Miercurea Ciuc,  împotriva celor de la Csikszereda. A fost un meci în care arădenii au avut mai mult posesia, chiar și ocaziile mai mari, dar gazdele au fost mai pragmatice. După 0-0 la pauză, în repriza secundă Sarkozi a comis un penalty din care cei de la Csikszereda au deschis scorul. Mercioiu a fost cel care a restabilit egalitatea pe tabelă. După ce UTA s-a jucat cu ocaziile, gazdele au profitat de o neînțelegere a arădenilor la un corner și au înscris pentru 2-1 în minutul 80.

UTA a început cu Blaga – Bortiș, Bota, Opriș, Codrea, Sarkozi, Serăngău, Mihai, Mercioiu, Ekmecki, Kiss.

 

Elite Under 17

Nici trupa lui Bogdan Oneț nu a reușit să se întoarcă cu puncte de la Miercurea Ciuc. Juniorii U17 ai celor de la Csikszereda s-au impus cu 4-0 în partida cu arădenii, din cadrul etapei cu numărul opt a Ligii Elitelor U17.

UTA: Malița – Anisorac, Funkenhauzer, Vermeșan, Iurasciuc, Ronai, Covaci, Manoilă, Pașcalău, Pop, Bokse.

 

Week-end-ul viitor, Academia UTA primește vizita celor de la ACS Kids Tâmpa Brașov pentru meciurile din Liga Elitelor U17 și U19. Cei de la U16 vor juca în deplasare la Ripensia Timișoara.