icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine UTA a făcut scor cu CFR Cluj în Liga de Tineret. Victorie și pentru U17

09 oct 2022

UTA a făcut scor cu CFR Cluj în Liga de Tineret. Victorie și pentru U17

Băieții antrenați de Sandu Gaica, Adi Ungur și Costel Bogoșel au făcut un meci senzațional pe ”Motorul” și rămân lideri în Liga de Tineret. Aceștia au câștigat fără drept de apel partida cu CFR Cluj, un derby de clasament, clujenii venind la Arad de pe poziția secundă. Andreas a deschis scorul în minutul 11, iar Ronai și Pop au făcut ca UTA să se desprindă pe tabelă. Era să fie 3-0 la pauză, însă oaspeții au înscris singurul lor gol în prelungirile primei reprize. În actul secund, roș-albii au oferit un nou recital de goluri. Ristin a înscris pentru 4-1 și după doar două minute, un jucător al oaspeților a deviat mingea în propria poartă și scorul a devenit 5-1. A venit golul lui Mitu în minutul 75 și ”dubla” lui Andreas în minutul 79, pentru ca Ekmekci să închidă tabela la 8-1 în minutul 90.

UTA a început cu Mociu - Maxim, Bota, Bokșe, Anisorac, Ristin, Cibi, Pop, Popa, Ronai, Andreas. Pe parcurs au mai intrat: Mitu, Ekmekci, Manoilă, Covaci și Mircea.

Etapa viitoare, UTA se deplasează la Brașov pentru jocul cu ultima clasată a Ligii de Tineret, AFC Kids Tâmpa.

 

În Liga Elitelor U17, UTA a trecut de CFR Cluj cu 2-0. Bădău a deschis scorul în minutul 38, iar Blaga a făcut 2-0 cu cinci minute înainte de finalul partidei. Sorin Botiș și Marius Ciubăncan i-a trimis în teren pe Burtic - Joldea, Purdescu, Fukenhauzer, Nica, Bădău, Curtuiuș, Vâlcu, Buză, Olăroiu, Kyrychenko. Au mai jucat: Blaga, Bercea, Busu, Aslău, Maghiar. După acest meci și luând în considerare și victoria celor de la U16 de ieri, Academia UTA se poate lăuda cu un weekend excelent.

În etapa viitoare, UTA U17 va juca în deplasare tot la AFC Kids Tâmpa Brașov.

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole