icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine UTA 2015 a câștigat Cupa de Crăciun Buziaș

11 dec 2022

UTA 2015 a câștigat Cupa de Crăciun Buziaș

Grupa de 2015 a Academiei UTA, antrenată de Alex Nistor și Bogdan Burlă, a câștigat Cupa de Crăciun organizată la Buziaș. Roș-albii au cedat în primul meci din grupe în fața celor de la Viola Timișoara, scor 1-3, după care au avut doar victorii pe linie. Au trecut de celelalte echipe în faza grupelor, 1-0 cu Lugoj, 2-0 cu Corvinul Hunedoara, 2-0 cu Tim Star Timișoara, 3-0 cu CFR Timișoara. Semifinala a fost câștigată la limită cu 1-0 în fața celor de la Milenium Giarmata. În finală, arădenii și-au luat revanșa cu Viola Timișoara și s-au impus cu 2-1. 

UTA 2015 a deplasat la Buziaș următorul lot: Cohan Karim, Nedelcu Nicholas, Bodi Kevin, Bodor Andrei, Batin Ianis, Bulumac Cezar, Brândușoiu Luca, Trif David, Talpaș Colin, Achim Tudor, Horvath Radu, Roman Ianis, Hanganu Andreas, Gligor Rareș, Draica Ruben și Herman Alexandru.

”A fost un turneu benefic pentru toată lumea și mă bucur că am reușit să îl câștigăm. Am rulat tot lotul de jucători și sunt mulțumit de fiecare în parte. Felicitări tuturor copiilor, cât și părinților. Sărbători fericite tuturor” a transmis antrenorul Alexandru Nistor la finalul acestui turneu.