icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine UTA 2014 a luat locul doi la Champions Trophy 2023 - Gyula

01 mai 2023

UTA 2014 a luat locul doi la Champions Trophy 2023 - Gyula

Grupa de 2014 a Academiei UTA a participat în acest week-end la cel mai puternic turneu din Ungaria. Miza competiției de la Gyula era premiul cel mare care consta într-o invitației la turneul Champions Trophy de la Viena, turneu puternic la care participă echipe de top din Europa. Au fost două zile grele și intense, în care s-au disputat nu mai puțin de 12 partide. Echipa arădeană, antrenată de Dinu Donca și Nicholas Stupar a terminat pe locul secund după ce a pierdut finala la limită, scor 1-0 în favoarea celor de la Eger SE.

”Felicit copiii, părinții și clubul pentru eforturile depuse ca noi să putem participa la acest puternic turneu. Din păcate un ochi râde, altul plânge. Râd pentru că am făcut față cu brio la majoritatea academiilor maghiare și plâng pentru că nu am reușit să obținem premiul cel mare, participarea la turneul de la Viena”, au fost cuvintele lui Dinu Donca la finalul turneului. 

UTA 2014 a participat la acest turneul cu următorul lot: Mardare, Crețu, Panin, Barbu, Roman, Năstasă, Vaida, Șerban, Popa, Țucudean, Pancrat. Pe lângă ocuparea locului 2, Vaida a reușit să se întoarcă cu premiul pentru cel mai bun jucător al turneului.

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole