icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine UTA 2011, locul 3 la Cupa "Ion Oblemenco"

06 iun 2023

UTA 2011, locul 3 la Cupa "Ion Oblemenco"

Grupa de 2011 a Academiei UTA a participat la Cupa "Ion Oblemenco" organizată la Craiova. Arădenii au fost repartizați în grupa A, din care au mai făcut parte Argeș, Sepsi, Craiova (albastru) și Academia E-Twow. Roș-albii nu au suferit nicio înfrângere în grupe, reușind să treacă de Sepsi cu 2-0 și de Academia E-Twow cu 3-1, precum și două remize albe cu Argeș și Craiova (albastru). În urma acestor rezultate, UTA a terminat pe poziția secundă, iar Argeșul pe locul 1. Semifinala a fost pierdută de trupa antrenată de Abdoulaye Diarra în fața celor de la Craiova cu 3-0 și arădenii au rămas să joace finala mică. Aici s-au duelat din nou cu cei de la Sepsi, scorul fiind 0-0 după timpul regulamentar de joc și s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, unde UTA s-a impus cu 3-2 și astfel medlia de bronz a venit la Arad.

Lotul deplasat de Diarra la acest turneu a fost alcătuit din Ardeu C., Kosara, Rugea, Radu, Dinu, BUlzan, Aparaschiv, Tomoioagă, Moise, Fîc, Urs, Ardeu I., Vonea, Iordache, Păulișan și Lela.

Îi felicităm pe această cale și le urăm multă baftă săptămâna viitoare, când se vor deplasa la Cluj pentru un nou turneu.