icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine UTA 2008 s-a calificat în faza finală a Ligii Elitelor U15. Rezultat bun și pentru juniorii mari în semifinala cu FCSB

07 mai 2023

UTA 2008 s-a calificat în faza finală a Ligii Elitelor U15. Rezultat bun și pentru juniorii mari în semifinala cu FCSB

UTA 2008 s-a calificat în faza finală din Liga Elitelor U15 după victoria de astăzi cu Academia de Fotbal Gică Popescu. A fost 0-0 după prima repriză, însă roș-albii s-au impus cu 2-0 prin golurile reușite de Bărbat în minutul 50 și Țăroi în minutul 65. Aceștia mai au un joc, peste două zile cu Universitatea Cluj, dar calificarea în finală este asigurată. Radu Mărginean și Ioan Herman au aliniat astăzi următorul unsprezece: Cioară - Vereș, Ancateu, Ene, Dolga, Bărbat, Corchiș, Hodoșan, Țăroi, Popa, Iancu.

Și trupa lui Sandu Gaica, Costel Bogoșel și Adi Ungur a reușit un rezultat bun în semifinala din Liga de Tineret. Aceștia au remizat la FCSB, scor 1-1, iar duminica viitoare vor juca returul la Arad. Golul arădenilor a fost înscris de Cibi în minutul 62, restabilind egalitatea. În prima repriză, la scorul de 1-0 pentru gazde, Mociu a apărat un penalty și astfel FCSB a intrat cu avantaj minim la cabine. UTA a început meciul cu Mociu - Manoilă, Bota, Bokse, Anișorac, Ristin, Cibi, Popa, Ekmekci, Ronai, Pașcalău. Au mai jucat: Iurasciuc, Bădău, Negoescu, Nica și Kyrychenko.