icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine UTA 2015, locul patru la Vest Cup Timisoara

28 mar 2022

UTA 2015, locul patru la Vest Cup Timisoara

Grupa de copii preluată de Alexandru Nistor și Bogdan Burlă în această iarnă a obținut locul patru la Vest Cup Timișoara. Arădenii au fost repartizați în grupă cu Pădureni Lugoj, LPS Banatul și Buziaș. 
Roș-albii au câștigat toate partidele din grupă, obținând următoarele rezultate: 3-2 cu Pădureni Lugoj, 4-1 cu LPS Banatul și 2-1 cu Buziaș.

În semifinală, UTA 2015 a dat peste CFR Timișoara 1. A fost o partidă echilibrată, cu scor strâns, 1-1 până în ultimele minute. La ultima fază, timișorenii au înscris golul victoriei și s-au calificat în finală. Micuții utiști au rămas să joace finala mică împotriva celor de la CFR Timișoara 2, pe care au pierdut-o cu 4-1. 

Atât pentru copii, cât și pentru antrenorul Alexandru Nistor, a fost o experiență frumoasă, fiind primul turneu la care participă împreună.

Lotul arădenilor a fost format din Cohan Karim, Talpaș Colin, Achim Tudor, Roman Ianis, Bulumac Cezar, Batin Ianis, Bodor Andrei, Horvath Radu, Hanganu Andreeas, Lucaci Cristian, Herman Alexandru, Bodi Kevin, Trif David și Draica Ruben.