icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine UTA - Vicecampioana națională în Liga de Tineret

28 mai 2023

UTA - Vicecampioana națională în Liga de Tineret

UTA - Universitatea Craiova, 1-3

 

Universitatea Craiova a început meciul într-o notă foarte bună, având două ocazii mari de a deschide scorul. Cu toate acestea, portarul Mociu a avut o prestație excelentă, fiind un adevărat erou al echipei sale. În ultimele minute ale primei reprize, oltenii au avut o șansă să înscrie, dar șutul lui Sala a trecut puțin pe lângă poartă.

La începutul reprizei a doua, apărarea UTA-ei a fost luată prin surprindere de o pasă lungă a craiovenilor, care a ajuns la Melniciuc, acesta marcând golul care a deschis scorul, învingându-l pe Mociu. Doar două minute mai târziu, UTA a reușit să egaleze. Popa a centrat din dreapta, iar Ekmekci a marcat cu un șut din fața careului mic, restabilind egalitatea. În minutul 54, același Ekmekci a avut o mare ocazie de a marca, dar a ratat incredibil, șutul său trecând pe lângă poartă.

În minutul 71, în urma unei faze fixe, Dragu s-a înălțat în careul UTA-ei și a trimis mingea în plasă, aducând-o pe Craiova în avantaj cu scorul de 2-1. Soarta finalei s-a scris în urma unui contraatac rapid al Craiovei, iar Barbu a tras direct în vinclul porții lui Mociu și s-a făcut 3-1 pentru olteni.

Antrenorii Bogoșel, Gaica și Ungur au aliniat următorul unsprezece: Mociu – Bokse (Manoilă), Bota, Iurasciuc, Anișorac – Popa, Cibi (Salka), Ristin, Ronai (Nica) – Ekmekci (Bădău), Kyrychenko.

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole