icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine UTA - FCSB, turul semifinalei Ligii Elitelor U17 se joacă duminică pe ”Motorul”

15 apr 2024

UTA - FCSB, turul semifinalei Ligii Elitelor U17 se joacă duminică pe ”Motorul”

Duminică, de la ora 11, UTA va juca împotriva celor de la FCSB în prima manșă a semifinalei Ligii Elitelor U17. Arădenii s-au calificat în această fază a competiției după ce au terminat play-off-ul pe poziția secundă, însă meritul calificării nu poate fi pus la îndoială. 

”Am început campionatul cu două înfrângeri și am plecat un pic cu frică, dar pe parcurs am reușit să ne revenim și până la urmă am ajuns acolo unde ne-am dorit cu toții, să fim între primele patru din țară. Ne-am calificat meritat, având în vedere că am bătut de două ori Craiova și am luat multe puncte din duelurile cu Universitatea Cluj, Ripensia, CFR Cluj sau Miercurea Ciuc. Am obținut rezultate care clar ne fac să fim acolo. Din păcate, am pierdut opt puncte cu echipele din play-out”, a concluzionat pe scurt acest sezon, Mihai Petcuț, antrenor al echipei UTA U17, alături de Costel Bogoșel.

Nu va fi prima întâlnire între roș-albi și formația din capitală din acest sezon, pentru că FCSB și UTA s-au mai duelat o dată luna trecută. Vorbim aici despre duelul din semifinalele Cupei Elitelor U17, câștigat de FCSB la limită, scor 2-1, pe data de 3 aprilie. Referitor la întâlnirea de duminică, Mihai Petcuț a spus că ”meciul de cupă ne-a arătat că FCSB este o echipă foarte bună și va fi un meci de care pe care. Sperăm ca noi să fim mai buni și să jucăm finala mare. Dacă facem un joc bun duminică și câștigăm, putem merge la București cu prima șansă”.

Partida va avea loc pe ”Motorul” și accesul este gratuit.

 

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole