icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Un weekend cu "de toate" pentru Academia UTA

04 sep 2022

Un weekend cu "de toate" pentru Academia UTA

Meci spectaculos între UTA și Ripensia în Liga de Tineret pe stadionul ”Motorul”. Juniorii mari ai clubului au remizat, scor 3-3, la capătul unui meci cu răsturnări de situație, un meci în care au ratat un penalty în ultimele minute din prelungiri. Roș-albii, antrenați de Sandu Gaica, Costel Bogoșel și Adi Ungur au început bine meciul și în minutul 20, Rareș Pop a deschis scorul. În repriza secundă, Andreas Patrick a făcut 2-0 pentru UTA în minutul 52. Oaspeții au întors scorul în numai șase minute, marcând în minutele 70, 72 și 76. Același Andreas Patrick a reușit egalarea în minutul 85, iar în minutele de prelungiri, Pop a ratat un penalty. UTA a început cu Bîrlădeanu – Maxim, Bota, Bokse, Anisorac, Ristin, Cibi, Pop, Popa, Negoescu, Andreas. Au mai jucat Ronai și Ekmekci.

 

În al doilea meci al zilei, UTA U17, antrenată de Sorin Botiș și Marius Ciubăncan, a cedat cu 1-5 în fața Ripensiei Timișoara. A fost un meci tensionat în care ambele echipei au terminat în zece oameni. Dacă prima repriză a fost săracă în goluri, iar la pauză era doar 1-0 în favoarea oaspeților, în actul secund s-au marcat cinci goluri. Arădenii au reușit golul de onoare în minutul 88, prin Mihnea Maghiar. Din primul minut au jucat Egeto – Joldea, Buză, Purdescu, Fukenhauzer, Maghiar, Blaga, Nica, Bădău, Curtuiuș, Vâlcu, iar pe parcurs au mai intrat Goia, Aslău, Roman, Murgu și Neaga.

 

Ieri, jucătorii antrenați de Adi Petruț și Vivi Erdei au câștigat categoric la Timișoara, scor 5-0 împotriva celor de la LPS Banatul. Meciul a fost controlat de roș-albi, care au înscris prin Huc (dublă), Felea, Neagu și Marinescu. Primul unsprezece a fost compus din Rusu – Ștef, Marinescu, Paștină, Ilie, Rusu, Felea, Magulean, Neagu, Șiclovan, Huc. Au mai jucat Centye, Crainic, Hardauț, Stamorean și Bejenaru.

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole