icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Rezultatele din week-end ale Academiei UTA în Liga Elitelor și Cupa României

17 apr 2022

Rezultatele din week-end ale Academiei UTA în Liga Elitelor și Cupa României

PLAY-OUT U16 / ACB Ineu - UTA 1-1 (1-0)

Sâmbătă, juniorii U16 au avut meci în deplasare, la ACB Ineu. Întâlnirea a contat pentru penultima etapă din play-out-ul Seriei a 4-a din Liga Elitelor. Ineuanii sunt cei care au deschis scorul în minutul 10, prin Ene. În partea a doua Curtuiuș a egalat pentru UTA în minutul 60, astfel că cele două echipe și-au împărțit punctele la finalul partidei.

UTA: Egeto, Hara, Maghiar, Mercea, Funkenhauzer, Aslău, Bercea, Neaga, Pârvănescu, Curtuiuș, Bușu.
Rezerve: Roșu, Grigoraș.
A marcat: Curtuiuș (60).
Antrenori: Sorin Botiș, Sebastian Huțan.

PLAY-OUT U19 / Ripensia - UTA 1-3 (0-2)

Juniorii mari ai Academiei UTA au avut duminică meci la Timișoara, cu Ripensia. În minutul opt Ronai pune latul la centrarea pe colțul lung a lui Manoilă și se face 0-1. Cu zece minute înainte de final Popa combină în zonă centrală cu Mercioiu, care scapă singur cu portarul și stabilește scorul la pauză, 0-2. La reluare, în urma centrări în careul mare, timișorenii reduc din diferență. După doar cinci minute, Mihai trimite perfect pe Mercioiu (foto) în spatele apărării adverse, iar acesta stabilește scorul final, Ripensia - UTA 1-3.

UTA: Malița, Manoilă, Roșu, Iurasciuc, Sarkozi, Mihai, Bokșe, Popa, Andreiaș, Ronai, Mercioiu.
Au mai jucat: Bulza, Hrincescu, Bota.
Rezervă: Popescu.
Au marcat: Ronai (8), Mercioiu (35, 65).
Antrenori: Sandu Gaica, Adi Ungur.

PLAY-OFF U17 / Ripensia - UTA 6-0 (4-0)

Tot pe Arena „Ciarda Roșie“ s-a disputat și întâlnirea dintre Ripensia și UTA la categoria Elite U17. Mai micii juniori utiști nu au reușit copieze rezultatul colegilor mai mari, plecând învinși de pe gazonul timișean. La 2-0 pentru gazde, Bădău a scos un penalty, dar execuția lui Ristin este apărată de către portarul advers. Gazdele au profitat de moralul scăzut al utiștilor și au mai înscris până la final de patru ori.

UTA: Popescu, Caia, Purdescu, Roman, Petriko, Ristin, Mitu, Olăroiu, Morar, Nica, Bădău.
Au mai jucat: Malița, Temian, Covaci, Călin.
Antrenori: Marius Ciubăncan, Sorin Botiș.

Cupa României U15 / UTA 2007 - Galaxy Timișoara 2-2 (1-0)

Ieri, pe Motorul, de la ora 16, a avut loc întâlnirea UTA 2007 - Galaxy Timișoara din cadrul optimilor de finală ale Cupei României U15. Juniorii Academiei UTA au sperat într-un joc bun, după ce în șaisprezecimi au eliminat-o pe Poli. În minutul 15 Huc a centrat de pe dreapta, iar Iosin a trimis mingea în poartă. După pauză, timișorenii au reușit să egaleze și chiar să preia conducerea. Cu un minut înainte de final Huc egalat în urma unui penalty. Fiind fază eliminatorie trebuiau să urmeze lovituri de departajare, însă acestea nu au mai avut loc. O „problemă“ cu ambulanța l-a făcut pe centralul partidei să fluiere mai repede finalul întâlnirii. Mai mult ca sigur, comisiile FRF vor fi cele care vor decide prin ce modalitate va fi desemnată câștigătoarea (rejucarea partidei sau reluarea de la momentul întreruperii).

UTA: Câmpan, Sucigan, Vicar, Bejenaru, Stamorean, Chiș, Gogea, Munteanu, Hărdăuț, Huc, Iosin.
Au marcat: Iosin (15), Huc (69).
Rezerve: Cozma, Gal.
Antrenori: Costel Bogoșel, Sandu Țamboi.