icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Un weekend nereușit pentru UTA U18, U17 și U16

09 apr 2023

Un weekend nereușit pentru UTA U18, U17 și U16

UTA U18 avea șansa să câștige matematic play-off-ul seriei de vest din Liga de Tineret, dar a fost învinsă pe teren propriu de Universitatea Craiova cu 3-1. Singurul gol reușit de formația antrenată de Sandu Gaica, Costel Bogoșel și Adi Ungur a fost înscris de Ekmekci, care a restabilit egalitatea după o fază personală la scorul de 1-0 pentru oaspeți. Roș-albii au început acest meci cu Mociu - Manoilă, Iurasciuc, Bokse, Anișorac, Cibi, Ristin, Popa, Ekmekci, Ronai, Pașcalău. Au mai jucat Negoescu, Salka și Mitu. Peste două săptămâni, UTA se deplasează la CFR Cluj pentru penultima etapă din acest play-off.

În a doua partidă de pe ”Motorul”, UTA a cedat și în Liga Elitelor U17, tot în fața Universității Craiova. Oaspeții s-au impus cu 2-0 în meciul pe care Marius Ciubăncan și Sorin Botiș au ales să îl înceapă cu următorul unsprezece: Rusu R. - Joldea, Marinescu, Purdescu, Olăroiu, Vâlcu, Funkenhauzer, Nica, Bădău, Kyrycsenko, Felea. Au mai jucat: Maghiar, Curtuiuș, Bercea, Busu, Indreica. Meciul următor pentru UTA U17 va fi în deplasare la Politehnica Timișoara, ocupanta locului secund în acest play-off.

Ieri, la Timișoara a avut loc meciul dintre Ripensia și UTA în play-off-ul Ligii Elitelor U16. Gazdele au câștigat cu 4-1, pentru arădeni marcând Dario Huc. Adi Petruș și Vivi Erdei au apelat la Roșu - Bejenaru, Paștină, Groza, Ștef, Ilie, Centye, Huc, Calotă, Șiclovan, Neagu. Au mai jucat Crainic, Măgulean, Hărdăuț și Tăutan. În următorul meci, UTA U16 va primi vizita echipei aflate pe primul loc, Universitatea Cluj.

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole