icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine 3 victorii cu LPS Bihor

03 sep 2023

3 victorii cu LPS Bihor

Formația pregătită de Dinu Donca și Alexandru Nistor a reușit al doilea 7-0 consecutiv în Liga Elitelor U15. De data aceasta, ”victima” a fost LPS Bihorul, iar golurile au fost marcate de Pârvu, Pelău, Mărgan, Barbu, Orădan, Tomoioagă și Antochi. Primul unsprezece al arădenilor a fost alcătuit din Suli - Pârvu, Tănăsie, Sherzad, Mărgan, Zachar, Spătariu, Pelău, Barbu, Orodan, Ile. Pe parcurs au mai jucat Vida, Burta, Tomoioagă, Băeșu și Antochi.

Nici băieții lui Gaica-Ungur-Bogoșel-Mărginean nu au avut milă de adversarii din Liga Elitelor U16. Roș-albii i-au învins pe cei de la LPS Bihoul cu 9-0. Scorul a fost stabilit în urma hat-trick-urilor reușite de Iancu și Baba, ”dubla” lui Glevan, respectiv golul lui TolceaCutean - Vereș, Ancateu, Ene, Berar, Hodoșan, Corchiș, Glevan, Tolcea, Baba, Iancu a fost primul unsprezece al UTA-ei. Au mai jucat Bokse, Dolga, Cîrlan, Ronai. 

Dacă cele două meciuri s-au jucat la Arad, în Liga Elitelor U17, UTA a jucat în deplasare la LPS Bihor și s-a impus cu 4-0. Pe lângă scorul reușit de arădeni, trebuie menționat că aceștia au avut parte de două eliminări, prima în minutul 31 și a doua în minutul 80. Dragoș a fost cel care a deschis scorul în minutul 19, iar Calotă a înscris pentru 2-0 în minutul 25. UTA a început bine și a doua repriză, iar în minutul 50, Calotă a scăpat singur cu portarul advers, care a comis fault și centralul a dictat penalty. A executat Salka, dar mingea a nimerit bara transversală și scorul a rămas neschimbat. Cel mai frumos gol al partidei l-a reușit Chiș, care a înscris fenomenal de la 35 metri în minutul 69, pentru ca Marinescu să închidă tabela zece minute mai târziu. Petcuț, Bogoșel și Țămboi au început meciul cu Roșu - Chiș, Marinescu, Groza, Măgulean,  Rusu, Salka, Felea, Șiclovan, Dragoș, Calotă. Pe parcurs au mai intrat Nițu, Centye Indreica, Muntean și Tăutan. 

În final, ajungem la meciul din Liga de Tineret, acolo unde UTA nu reușește să cunoască gustul victoriei nici după etapa a patra. LPS Bihorul s-a impus cu 2-1 în fața jucătorilor antrenați de Marius Ciubăncan și Sorin Botiș, singurul gol al arădenilor fiind înscris de Murgu în repriză secundă. UTA a început cu Neag - Curtuiuș, Iurasciuc, Joldea, Hara, Vâlcu, Bărbat, Nica, Blaga, Kyrychenko, Buză. Au mai intrat Ilie, Ștef, Ene, Busu, Murgu.

Week-end-ul viitor, UTA primește vizita celor de la CFR Cluj în Liga de Tineret și Liga Elitelor U17, în schimb ce echipele din Liga Elitelor U15 și U16 se deplaseaza la Cluj pentru întâlnirile cu Viitorul.

foto articol: Costel Șerban

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole