icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Rezultatele Academiei UTA din acest week-end

01 oct 2023

Rezultatele Academiei UTA din acest week-end

Academia UTA a pierdut în Liga Elitelor U14 la Bistrița cu cei de la ACS Transilvania. Gazdele au câștigat cu 2-1 meciul pe care Mircea Aslău l-a abordat cu următorul unsprezece: Dragoș - Cătană, Popov, Vîrciu, Pantea, Achim, Vidac, Oraș, Sandu, Luca, Aslău. Au mai jucat Bandrabur, Benea, Muntean, Părtan, Istrate. Golul arădenilor a fost marcat de Rareș Aslău. Etapa viitoare, aceștia vor juca tot împotriva unei echipe din Bistrița. E vorba de duelul pe teren propriu cu CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

UTA lui Dinu Donca și Alex Nistor merge perfect în Liga Elitelor U15. Aceștia au ajuns la a opta victorie consecutivă după ce au câștigat pe teren propriu cu Ripensia, scor 5-2. Marcatorii golurilor au fost Sandu (2 goluri), Ile (2 goluri) și Antochi. Formula de start a fost alcătuită din Șuli - Cioară, Sherzad, Sabău, Mărgan, Zachar, Antochi, Spătariu, Orădan, Barbu, Sandu. Au mai jucat Dogan, Pelău, Burtă, Ile, Nădăban. Etapa viitoare, UTA U15 se deplasează la Banatul Timișoara.

Și juniorii din Liga Elitelor U16 au obținut victoria cu Ripensia. Elevii pregătiți de Bogoșel, Gaica, Ungur și Mărginean s-au impus în fața timișorenilor cu 3-1. Autorii celor trei goluri au fost Ancateu, Leca și Iancu. Cei care au început pentru UTA din primul minut au fost: Cutean - Vereș, Ancateu, Ene, Berar, Hodoșan, Bărbat, Tolcea, Corchiș, Țăroi, Iancu. Au mai jucat Leca, Burcă, Ronai, Dolga și Bokșe. Etapa viitoare, UTA U16 are meci la Banatul Timișoara.

Un nou meci spectaculos pentru UTA în Liga Elitelor U17, încheiat de data aceasta cu o victorie pentru roș-albi. Antrenată de Petcuț și Bogoșel, UTA U17 a jucat în deplasare la liderul Universitatea Craiova. Gazdele au avut 2-0, dar arădenii au întors și au învins cu 3-2, provocând Craiovei prima înfrângere din acest campionat. Cei care au înscris pentru UTA în această victorie sunt Țărău, Calotă și Stanciu. Primul unsprezece: Roșu - Chiș, Marinescu, Centye, Felea, Indreica, Șiclovan, Crainic, Dragoș, Stanciu, Ilie. Au mai jucat Ștef, Țărău și Leca.

În Liga de Tineret, UTA suferă o nouă înfrângere. Aceștia au pierdut în deplasare la Craiova, scor 5-2. Ciubăncan și Botiș au ales să înceapă meciul cu Neag - Curtuiuș, Joldea, Murgu, Purdescu, Hara, Buză, Hodoșan, Nica, Bărbat, Bușu. Au mai jucat Ancateu, Ene, Tăutan, Curtean. Cele două goluri marcate de UTA poartă semnătura lui Nica și Ene.

Etapa viitoare, UTA va juca pe teren propriu cu Ripensia Timișoara, atât în Liga Elitelor U17, cât și în Liga de Tineret.

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole