icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Rezultatele Academiei în ultimele meciuri din 2022

27 nov 2022

Rezultatele Academiei în ultimele meciuri din 2022

Trupa antrenată de Sandu Gaica, Adi Ungur și Costel Bogoșel a suferit prima înfrângere din actualul play-off al Ligii de Tineret în ultimul meci disputat în 2022. Arădenii au fost învinși pe teren propriu de CFR Cluj cu 2-1, la capătul unui meci în care gazdele s-au jucat cu ocaziile, iar singurul gol pentru UTA a fost înscris de Ekmekci. Arădenii au început meciul cu Mociu - Manoilă, Bota, Bokse, Anisorac, Ristin, Cibi, Popa, Ekmekci, Ronai, Andreaș. Au mai jucat Mitu și Covaci. 

În Liga Elitelor U17 (Play-Off), UTA s-a impus în derby-ul cu Politehnica Timișoara. Oaspeții au deschis scorul pe ”Motorul”, dar Maghiar cu o ”dublă” și Bădău au reușit să întoarcă scorul și s-a intrat cu 3-1 la cabine. În actul secund, oaspeții au mai marcat un gol, dar Bădău a reușit și el ”dubla” și s-a terminat 4-2. Marius Ciubăncan și Sorin Botiș au început această partidă cu Rusu - Purdescu, Maghiar, Olăroiu, Vâlcu, Funkenhauzer, Bădău, Nica, Kyrychenko, Buză, Blaga

Echipa lui Adi Petruț și Vivi Erdei a reușit un rezultat pozitiv la Cluj, acolo unde a întâlnit liderul Universitatea Cluj. A fost 1-1, pentru UTA marcând Felea, iar arădenii s-au întors cu un punct la Arad. Primul unsprezece al trupei roș-albe a arătat astfel: Cigherean - Vereș, Ene, Marinescu, Ștef, Rusu, Felea, Ilie, Huc, Neagu, Centye. Au mai jucat: Chiș, Paștină, Crainic, Bejenaru.

UTA 2009 a pierdut acasă cu Deva în Liga Elitelor U15, scor 0-4. Dinu Donca și Alex Nistor au aliniat următorul unsprezece: Micu - Ile, Pârvu, Sabău, Gherman, Zachar, Burta, Antochi, Pelău, Tomoioagă, Orodan. Au mai intrat Crăciun, Rametea, Drăgușin și Pop.

Tot în Liga Elitelor U15, UTA 2008 a câștigat meciul cu Atletico Arad cu 2-0. La capătul primelor 45 de minute a fost 1-0, gol marcat de Burcă în min 12. Cârlan a înscris al doilea gol în minutul 58 și formația antrenată de Radu Mărginean și Ioan Herman intră în pauza competițională din poziția de lider al clasamentului. Roș-albii au început cu Cioară - Glăvan, Ancateu, Bărbat, Dolga, Hodoșan, Corchiș, Burcă, Păduraru, Leca, Iancu. Au mai jucat Ronai, Berar, Cârlan, Leș, Șușcă.

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole