icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Rezultatele Academiei din weekend

24 oct 2022

Rezultatele Academiei din weekend

Juniorii mari au câștigat în Liga de Tineret partida împotriva celor de la ACS Campionii Fotbal Club Argeș cu 2-1. Ekmekci și Andreaș au fost cei care au înscris pentru UTA. Sandu Gaica, Adi Ungur și Costel Bogoșel i-au trimis în teren pe Mociu -  Manoilă, Bota, Bokșe, Anisorac, Ristin, Popa, Covaci, Ekmekci, Ronai, Andreaș. Pe parcursul partidei au mai intrat Mitu și Felea. 

 

În Liga Elitelor U17, Sorin Botiș și Marius Ciubăncan au avut parte de un meci spectaculos împotriva celor de la Argeș. Echipa antrenată de cei doi a avut meciul în mână, au condus cu 2-0, apoi cu 3-1, dar s-au văzut egalați în minutul 94 de către piteșteni. Bădău a reușit o ”dublă”, înscriind primul și ultimul gol pentru roș-albi, iar Fukenhauzer a marcat golul de 2-0. UTA a început cu Burtic - Joldea, Purdescu, Fukenhauzer, Bădău, Curtuiuș, Buză, Olăroiu, Kyrycsenko, Blaga, Vâlcu. Au mai jucat Nica, Bercea, Busu și Goia.

Etapa viitoare este ultima din sezonul regular atât în Liga de Tineret, cât și în Liga Elitelor U17, iar arădenii vor juca în deplasare ”derby”-ul cu Politehnica Timișoara.

 

Adi Petruț și Vivi Erdei s-au deplasat cu U16 la Ineu, acolo unde s-au impus fără probleme. UTA a câștigat meciul cu ACB Ineu cu 9-0. Cele mai multe reușite i-au aparținut lui Huc, cinci la număr, iar celelalte goluri au aparținut lui Felea, Șiclovan, Rusu M, și Hărdăuț. Primul unsprezece aliniat de UTA la Ineu a fost Rusu R. - Marinescu, Pop, Ștef, Felea, Măgulean, Rusu M., Șiclovan, Chiș, Neagu, Huc. Au mai jucat Crainic, Tăutan, Hărdăuț, Centye, Paștină.

Etapa viitoare, UTA U16 primește vizita celor de la Politehnica Timișoara. 

 

În Liga Elitelor U15, grupa de 2008 a UTA-ei a învins pe Atletico Arad cu 3-1, prin golurile lui Păduraru, Leca și Burcă. Cealaltă grupă, de 2009, a pierdut în deplasare la Deva cu 5-0.

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole