icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Remize pentru juniorii mari și U17, victorie pentru cei născuți în 2008

06 nov 2022

Remize pentru juniorii mari și U17, victorie pentru cei născuți în 2008

UTA a debutat în Play-Off-ul Ligii de Tineret cu o remiză albă pe teren propriu. Adversara echipei antrenate de Sandu Gaica, Adi Ungur și Costel Bogoșel a fost Academia de Fotbal Viitorul Cluj. Roș-albii au început meciul de pe ”Motorul” cu următorul unsprezece: Mociu – Manoilă, Bota, Bokșe, Anisorac, Ristin, Cibi, Popa, Ekmekci, Ronai, Andreaș. Au mai jucat: Covaci, Mitu și Morar. Etapa viitoare, juniorii mari au meci tot acasă, de data aceasta cu Ripensia Timișoara.

 

În Liga Elitelor U17, prima etapă din Play-Off a consemnat o remiză pentru trupa lui Sorin Botiș și Marius Ciubăncan. Arădenii au primit vizita celor de la ACS Campionii Fotbal Club Argeș, pe care i-au condus la pauză cu 1-0, grație golului marcat de Funkenhauzer. După reluarea jocului, ucraineanul Kyrychenko a majorat scorul la 2-0, însă nu a fost suficient pentru ca toate punctele să rămână la Arad. Oaspeții și-au revenit și au înscris de două ori până la final, iar partida s-a terminat 2-2. UTA a început cu Burtic – Joldea, Curtuiuș, Olăroiu, Purdescu, Vâlcu, Funkenhauzer, Buză, Bădău, Blaga, Kyrychenko. Au mai jucat: Nica, Maghiar și Neaga. Duminica viitoare, UTA U17 va juca acasă cu Universitatea Cluj.

 

UTA 2008 s-a distrat cu ACB Ineu, pe care i-a învins cu 10-0. Radu Mărginean și Ioan Herman a aliniat următorul unsprezece în această partidă: Cioară – Berar, Ancateu, Bărbat, Dolga, Hodoșan, Cocriș, Păduraru, Burcă, Leca, Iancu. Au mai jucat: Cîrlan, Leș și Donca. Cei care și-au trecut numele pe lista marcatorilor au fost Cîrlan (3), Burcă, Corchiș, Leca, Pădurar, Bărbat, Leș, Donca. UTA 2008 se află pe primul loc în clasament, iar etapa viitoare se deplasează la Luceafărul Oradea, ocupanta locului secund.

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole