icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Cinci puncte pentru Academia UTA în acest week-end

02 oct 2022

Cinci puncte pentru Academia UTA în acest week-end

Jucătorii pregătiți de Sandu Gaica, Costel Bogoșel și Adi Ungur au remizat, scor 0-0, în deplasare la LPS Banatul Timișoara. A fost partida din cadrul etapei a șaptea a Ligii de Tineret, o partidă în care nu s-a întâmplat nimic notabil. Chiar și după acest rezultat, formația roș-albă rămâne lidera clasamentului, la trei puncte distanță de CFR Cluj și Ripensia Timișoara, ocupantele locurilor 2 și 3.

UTA a început meciul cu Bârlăgeanu – Manoilă, Bota, Bokșe, Anișorac, Ristin, Cibi, Pop, Popa, Ronai, Andreiaș. Au mai jucat Ekmekci și Morar.

 

În celălalt meci al zilei, UTA a câștigat partida cu LPS Banatul din Liga Elitelor U17. Deși gazdele au intrat cu 1-0 la cabine, în actul secund, Sorin Botiș și Marius Ciubăncan au știut cum să își motiveze jucătorii, iar aceștia au întors scorul și s-au impus cu 3-1. Fukenhauzer a egalat în minutul 56, Nica a făcut 2-1 pentru arădeni în minutul 71, urmând ca Aslău să închidă tabela cu câteva minute înainte de fluierul de final.

UTA U17: Burtic – Joldea, Buză, Olăroiu, Fukenhauzer, Blaga, Nica, Bădău, Maghiar, Curtuiuș, Purdescu. Au mai jucat: Bercea, Busu, Murgu, Aslău, Bercea.

Etapa viitoare, arădenii primesc vizita celor de la CFR Cluj atât în Liga de Tineret, cât și în Liga Elitelor U17.

 

În Liga Elitelor U16, elevii lui Adi Petruț și Vivi Erdei au remizat în deplasare la CFR Cluj, scor 1-1, golul arădenilor fiind marcat de Huc
 

UTA U16: Rusu - Ilie, Paștină, Marinescu, Ștef, Felea, Rusu M., Magulean, Chiș, Șiclovan, Huc. Au mai jucat: Pop, Neagu, Goge, Muntean, Bejenaru.

 

Week-end-ul viitor, juniorii U16 au meci acasă împotriva celor de la LPS Bihorul Oradea.

 

 

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole