icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine O zi plină de victorii pentru juniorii Academiei UTA

18 sep 2022

O zi plină de victorii pentru juniorii Academiei UTA

Etapa a cincea a Ligii de Tineret a adus-o la Arad pe Universitatea Cluj. Formația pregătită de Sandu Gaica, Adi Ungur și Costel Bogoșel a câștigat întâlnirea de pe ”Motorul” cu 4-1. Susținuți din peluză de galeria arădeană, roș-albii au rezolvat meciul încă din prima repriză. Ronai a deschis scorul în minutul 27, iar până la pauză au mai marcat Pop și Cibi. În actul secund, Ronai a reușit ”dubla” în minutul 68, oaspeții marcând golul de onoare în ultimele minute de joc.

Mociu – Manoilă, Bota, Bokșe, Anisorac, Ristin, Cibi, Pop, Popa, Ronai, Andreaș a fost primul unsprezece aliniat de UTA. Au mai jucat Ekmekci, Mitu, Mircea, Caia și Temian.

 

În Liga Elitelor U17, partida împotriva ”Șepcilor roșii” a fost mai echilibrată. Clujenii au deschis scorul repede, în minutul 9, dar Bercea a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj patru minute mai târziu. S-au mai ratat ocazii la ambele porți, însă trupa lui Marius Ciubăncan și Sorin Botiș a reușit să înscrie golul victoriei în minutul 68 prin Joldea. În ultimul minut din timpul regulamentar, centralul a dictat o lovitură de pedeapsă pentru oaspeți, însă Burtic a apărat și UTA s-a impus cu 2-1.

Arădenii au început această partidă cu Burtic – Joldea, Fukenhauzer, Vâlcu, Bercea, Blaga, Nica, Bădău, Curtuiuș, Purdescu, Olăroiu. Au mai jucat Goia, Aslău și Neaga.

Etapa viitoare, Academia UTA joacă împotriva celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc atât în Liga de Tineret, cât și în Liga Elitelor U17, ambele meciuri urmând a se disputa tot acasă.

 

Băieții antrenați de Adi Petruț și Vivi Erdei se întorc și ei cu toate punctele de la Satu Mare. În Liga Elitelor U16, roș-albii i-au învins pe cei de la Academia Partium cu 8-0. Huc a reușit hat-trick-ul, Felea și Chiș s-au trecut pe tabelă cu câte o ”dublă”, respectiv un gol din partea lui Muntean. Primul unsprezece al arădenilor a arătat astfel: Rusu – Ilie, Marinescu, Paștină, Ștef, Felea, Rusu, Măgulean, Chiș, Șiclovan, Huc. Pe parcurs au mai intrat Pop, Muntean, Crainic, Hărdăuț și Centye.

Sâmbăta viitoare, roș-albii primesc vizita liderului Universitatea Cluj în Liga Elitelor U16.

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole