icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine O victorie si doua egaluri pentru Academia UTA in acest week-end

02 apr 2023

O victorie si doua egaluri pentru Academia UTA in acest week-end

Întâlnirea din Play-Off-ul Ligii de Tineret dintre UTA și Ripensia, disputată la Timișoara, s-a terminat cu o remiză albă. Lideră în clasament, trupa lui Sandu Gaica, Adi Ungur și Costel Bogoșel a început meciul cu următorul unsprezece: Mociu - Manoilă, Iurasciuc, Bokse, Anisorac, Ristin, Cibi, Popa, Ekmekci, Ronai, Pașcalău. Au mai jucat Mitu și Salka. Etapa viitoare, UTA U18 primește vizita Universității Craiova.

În etapa a șaptea din Play-Off la U17, roș-albii au obținut și ei o remiză. Aceștia s-au deplasat la Universitatea Cluj, iar scorul final a fost 2-2. Pentru formația antrenată de Marius Ciubăncan și Sorin Botiș au înscris Felea și Busu. Arădenii au abordat meciul cu Rusu R. - Joldea, Purdescu, Buză, Indreica, Funkenhauzer, Felea, Bădău, Nica, Kyrycsenko, Marinescu. Pe parcurs, antrenorii au mai apelat și la Busu, Maghiar, Olăroiu, Vâlcu și Curtuiuș. Etapa viitoare, UTA U17 joacă acasă cu Universitatea Craiova.

Singura victorie obținută de Academia UTA în acest final de săptămână a venit în Liga Elitelor 16, acolo unde UTA a trecut pe teren propriu de Academia de Fotbal Viitorul Cluj cu 2-0, grație unei "duble" semnată de Dario Huc. Antrenorii Adi Petruț și Vivi Erdei i-au trimis în teren pe Roșu - Ilie, Paștină, Groza, Ștef, Centye, Huc, Calotă, Tăutan, Crainic, Neagu. Au mai jucat Cigherean, Măgulean, Bejenaru, Hărdăuț. Etapa viitoare, UTA U16 joacă în deplasare la Ripensia, ocupanta locului secund.

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole