icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine O victorie și două înfrângeri pentru Academie

13 nov 2022

O victorie și două înfrângeri pentru Academie

Astăzi a avut loc etapa a doua din Play-Off-ul Ligii de Tineret. Echipa antrenată de Sandu Gaica, Adi Ungur și Costel Bogoșel s-a aflat față în față cu cei de la Ripensia Timișoara. Arădenii au deschis scorul pe finalul primei reprize prin Ekmekci. Imediat după pauză, în minutul 47, Popa a făcut 2-0 și a stabilit scorul final. Pentru această partida, roș-albii au aliniat un unsprezece format din Mociu - Manoilă, Bota, Bokșe, Anișorac, Ristin, Popa, Mitu, Ekmekci, Ronai, Andreaș. Au mai jucat Covaci, Mircea, Caia, Temian și Morar. Etapa viitoare, UTA se deplasează la Universitatea Craiova, ocupanta locului secund.

În Play-Off-ul Ligii Elitelor U17, trupa lui Marius Ciubăncan a suferit o înfrângere, 0-3 cu Universitatea Cluj. UTA a început meciul cu Egeto - Joldea, Curtuiuș, Vâlcu, Blaga, Nica, Funkenhauzer, Purdescu, Kyrychenko, Buză, Bădău. Au mai jucat Olăroiu, Busu, Aslău, Goia și Maghiar. Urmează o deplasare dificilă weekendul viitor, pe terenul ocupantei primului loc, Universitatea Craiova.

La fotbal feminin, jucătoarele antrenate de Daniel Mărcuș și Andrei Haloș au pierdut acasă în Liga Elitelor U15 Feminin, scor 1-13 cu Universitatea Craiova. Singurul gol pentru roș-albe a fost marcat de Pârv Laura. UTA a început acest meci cu Mocan - Ursuțiu J., Anghel, Gomboș, Jigău, Ursuțiu D., Csik, Coșa, Dobra, Pârv, Filipescu. Au mai jucat Gomtean, Costea, Haras, Rus.

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole