icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Juniorii mari, singurii triumfatori ai Academiei din acest weekend

30 apr 2023

Juniorii mari, singurii triumfatori ai Academiei din acest weekend

Echipa antrenată de Sandu Gaica, Adi Ungur și Costel Bogoșel au încheiat cu o victorie play-off-ul din acest sezon al Ligii de Tineret. Aceștia s-au impus cu 3-0 în fața celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, prin golurile marcate de Ekmekci, Popa și Anisorac. Meciul a fost abordat cu următorul unsprezece: Bîrlădeanu - Manoilă, Iurasciuc, Joldea, Anisorac, Salka, Popa, Funkenhauzer, Ekmekci, Negoescu, Pașcalău. Au mai jucat Mitu, Nica, Bota, Tintas, Morar.

Victoria din Liga de Tineret fost singura victorie a Academiei în acest weekend. Juniorii U17 au fost învinși pe teren propriu de cei de la Csikszereda cu 3-1. Roș-albii au fost cei care au deschis scorul pe ”Motorul” prin Robert Vâlcu în minutul 19. Oaspeții au egalat cu trei minute înainte de finalul primei reprize și în a doua repriză au mai punctat de două ori. Sorin Botiș și Marius Ciubăncan au trimis în teren următoarea alcătuire: Rusu R. - Purdescu, Marinescu, Olăroiu, Indreica, Maghiar, Vâlcu, Felea, Bădău, Ștef, Kyrychenko. Au mai intrat Șiclovan, Rusu M. și Huc.

Tot astăzi s-a disputat și faza sferturilor de finală din Cupa României U15 unde UTA 2008 i-a întâlnit pe cei de la Viitorul Cluj. Drumul arădenilor s-a oprit aici, fiind învinși de clujeni cu 2-0. Trio-ul Mărginean - Herman - Gaica a început meciul cu Cioară - Vereș, Ancateu, Ene, Berar, Hodoșan, Bărbat, Păduraru, Taroi, Popa, Iancu. Pe parcurs au mai intrat Josza, Corchiș, Ronai.

În Liga 3 feminin, UTA a pierdut, scor 1-2, cu ACS Petrolul 52. Etapa viitoare fetele se deplasează la Politehnica Timișoara, echipă aflată pe primul loc.

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole