icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Interviu cu Fabiano Cibi

07 oct 2022

Interviu cu Fabiano Cibi

Academia UTA este lideră în seria de vest a Ligii de Tineret. Un aport important la rezultatele bune înregistrate de roș-albi îl aduc și juniorii care fac parte din lotul primei echipe. Printre aceștia se află și Fabiano Cibi, care ne-a răspuns la câteva întrebări.

 

- Sunteți aproape de finalul turului de campionat și sunteți în continuare neînvinși în Liga de Tineret. Cum vezi parcursul vostru până la momentul acesta?

- Avem un parcurs foarte bun. Trebuie să continuăm cu atitudinea și mentalitatea asta și vom avea rezultate bune în continuare.


- Aveți cel mai bun atac și cea mai bună apărare din serie. Cât de important este aportul vostru, al mijlocașilor, la aceste cifre? 

- Eu zic că noi mijlocașii am ajutat foarte mult și atacul și apărarea în toate meciurile și am fost decisivi în multe momente.


- CFR Cluj, următorul adversar, este la trei puncte în spatele vostru. Cum vezi meciul din weekend? 

- Noi știm de ce suntem în stare. Cu toate că CFR-ul încă nu a avut meciuri cu echipele de top din campionat, suntem convinși și încrezători că vom lua cele trei puncte.


- Pregătirea de vară ai facut-o cu prima echipă, ai și debutat în sezonul trecut în Superligă. Cât de repede crezi că te poți întoarce pe teren într-un meci de seniori?

- Sper curând să pot prinde lotul din nou, mă antrenez și în plus, dau totul la fiecare antrenament și sper că în curând să pot să îi dau încredere și lui mister.

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole