icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Două victorii și o înfrângere pentru Academia UTA în acestă Duminică

27 mar 2022

Două victorii și o înfrângere pentru Academia UTA în acestă Duminică

Play-Out Liga Elitelor U19 / LPS Bihorul Oradea - UTA, 0-3

Astăzi, de la ora 12, pe stadionul ”Tineretului” din Oradea, Academia UTA a trecut cu 3-0 de LPS Bihorul, în etapa a șasea a play-out-ului Ligii Elitelor U19.

Mercioiu a fost cel care a deschis tabela în minutul 20, din lovitură de la unsprezece metri. 1-0 pentru arădeni a fost scorul la pauză. În repriza secundă, Andreiaș și Bokse au făcut 3-0.

Sandu Gaica și Adi Ungur au trimis în teren următorea formație: Roșca - Sarkozi, Bota, Roșu, Bokșe, Pop, Cibi, Bulza, Popa, Andreiaș, Mercioiu.

Au mai jucat: Hrincescu, Iurasciuc, Covaci, Kis, Călin.

Duminica viitoare, de la ora 12, UTA U19 are derby cu Politehnica Timișoara.Play-Off Liga Elitelor U17 / Univesitatea Craiova - UTA, 6-1

În play-off-ul Ligii Elitelor U17, arădenii au pierdut cu 6-1 (4-0 la pauză) la Craiova în fața Universității. Deși scorul este unul dur, gazdelor le-a intrat aproape tot, în schimb ce roș-albii s-au jucat cu ocaziile și au ratat din toate pozițiile. Singurul gol înscris de UTA a purtat semnătura lui Adelin Nica.

Malița - Hara, Joldea, Hordescu, Olăroiu, Ristin, Funkenhauzer, Buză, Blaga, Nica, Bădău a fost primul unsprezece aliniat de Marius Ciubăncan. Acesta i-a mai introdus pe parcurs și pe: Temian, Petrico și Mitu

Duminica viitoare, de la ora 14, UTA U17 primește vizita liderului Universitatea Cluj.Play-Out Liga Elitelor U16 / LPS Banatul Timișoara - UTA, 1-6

Lideri în play-out-ul Ligii Elitelor U16, elevii lui Sorin Botiș și Sebastian Huțan s-au deplasat la lanterna roșie a campionatului, LPS Banatul Timișoara. Au învins cu 6-1 și s-au întors cu toate punctele, grație reușitelor lui Curtuiuș, Aslău și a ”dublelor” semnate de Busu și Neaga.

UTA a început meciul cu Egeto - Maghiar, Murgu, Roman, Roșu, Aslău, Bercea, Curtuiuș, Busu, Neaga, Mercea.

Etapa viitoare, UTA U16 are meci în deplasare la vecina de clasament, Academia de Fotbal Viitorul Cluj.