icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Doar o victorie și două remize în Liga Elitelor

12 nov 2023

Doar o victorie și două remize în Liga Elitelor

Liga Elitelor U14 • Etapa 11

Lideră în seria 5 a Ligii Elitelor U14, Universitatea Cluj nu a avut milă de echipa pregătită de Mircea Aslău. Clujenii s-au impus cu 6-1, iar unicul gol al arădenilor a fost reușit de Rareș Aslău. Primul unsprezece al UTA-ei a fost alcătuit din Molnar - Terpea, Popov, Vîrciu, Pantea, Achim, Bandrabur, Muntean, Oraș, Benea, Aslău. Au mai intrat pe parcurs: Partan, Cătana, Buțiu, Bociort și Cean. Etapa viitoare, roș-albii vor juca tot în deplasare, la ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş.

 

Play-Off Liga Elitelor U15 • Etapa 3

Echipa antrenată de Dinu Donca și Alex Nistor a remizat cu lanterna roșie, FCU 1948 Craiova, scor 1-1. Pentru UTA a marcat Spătariu. Primul unsprezece: Suli - Cioară, Barbu, Sabău, Mărgan, Zachar, Spătariu, Burta, Ile, Dogan, Orodan. Au mai jucat Sandu, Pârvu, Băeșu, Pelău și Tomoioagă. Etapa viitoare, UTA U15 va juca în deplasare la CFR Cluj.

 

Play-Off Liga Elitelor U16 • Etapa 3

Trupa antrenată de Sandu Gaica, Costel Bogoșel, Adi Ungur și Radu Mărginean au câștigat cu 4-0 întâlnirea cu FCU 1948 Craiova, marcatorii find Țăroi, Iancu, Glevan și Bărbat. UTA a început meciul în următoarea formulă: Cutean - Vereș, Ancateu, Ene, Berar, Hodoșan, Tolcea, Bărbat, Țăroi, Iancu, Baba. Au mai jucat Glevan, Leca, Cismaș, Corchiș și Burcă. Etapa viitoare, aceștia vor juca în deplasare la Cluj, cu Viitorul.

 

Play-Off Liga Elitelor U17 • Etapa 3

Partida dintre UTA și CFR Cluj s-a terminat cu o remiză albă. Mihai Petcuț și Costel Bogoșel au apelat astăzi la Roșu - Nițu, Marinescu, Groza, Măgulean, Centye, Rusu, Felea, Șiclovan, Huc, Crainic. Au mai jucat Chiș, Dragoș, Baba, Calotă, Munteanu. Etapa viitoare, roș-albii se deplasează la Craiova pentru partida cu Universitatea.

 

Play-Out Liga de Tineret • Etapa 3

Băieții lui Ciubăncan și Botiș au cedat în fața liderului CFR Cluj cu 3-5. Roș-albii au condus la pauză cu 2-1, însă oaspeții au reușit să întoarcă scorul până la finalul celor 90 de minute. Remarcatul din echipa arădeană fost Busu, care a reușit un hat-trick. UTA a aliniat la start o echipă formată din Cigherean - Hara, Purdescu, Murgu, Olăroiu, Maghiar, Joldea, Curtuiuș, Vâlcu, Țăroi, Busu. Au mai intrat Cutean, Ștef, Tăutan, Bărbat și Hodoșan. Etapa viitoare, arădenii vor juca cu Viitorul Cluj în deplasare.

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole