icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Șase puncte din nouă pentru Academia UTA

29 aug 2022

Șase puncte din nouă pentru Academia UTA

Victorie spectaculoasă obținută de UTA în cadrul Ligii de Tineret. Pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, juniorii mari ai clubului pregătiți de Costel Bogoșel, Sandu Gaica și Adi Ungur s-au impus cu scorul de 3-0, la capătul unui meci excelent. Ronai, Andreaș și Cibi au marcat pentru roș-albi, iar portarul Bîrlădeanu a parat un penalty la scorul de 2-0. Bîrlădeanu – Maxim, Bota, Roșu, Anișorac – Ristin, Cibi – Pop, Popa, Ronai – Andreaș au fost jucătorii utilizați din primul minut, iar pe parcurs au mai intrat Bokse, Mitu, Caia, Ekmecki și Covaci. După două etape, UTA conduce Liga de Tineret, cu 6 puncte din 6 posibile și golaveraj 8-1.

La U17, în celălalt joc contra covăsnenilor, jucătorii pregătiți de Marius Ciubăncan și Sorin Botiș au cedat cu 2-5. Joldea și Bădău au fost marcatorii arădeni, care au început în formula Burtic – Joldea, Funkenhauzer, Buza, Olariu – Valcu, Maghiar – Curtuiuș, Bercea, Bădău – Nica. Au mai jucat Blaga, Murgu, Goia, Aslău. Locul 5 este locul ocupat de UTA în ierarhia Ligii Elitelor U17, cu 3 puncte și golaveraj 8-6.

Succes important și pentru grupa de U16 antrenată de Adi Petruț și Vivi Erdei. Pe ”Motorul” din Aradul Nou, roș-albii au trecut cu 2-0 de Viitorul Cluj, goluri marcate de Felea și Huc. Cei doi tehnicieni de pe banca utistă au început cu R.Rusu - Ștef, Pop, Paștină, Ilie – M. Rusu, Gogea – Măgulean, Felea, Șiclovan – Huc, iar pe parcurs au mai intrat Bejenaru, Centye, Neagu, Indreică și Harduț. Cu 4 puncte acumulate în primele 2 jocuri, UTA se clasează pe locul 5 în ierarhia generală a Ligii Elitelor U16.  

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole