icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Adi Petruț: ”Ne-am fixat ca și obiectiv să accedem în play-off”

22 sep 2022

Adi Petruț: ”Ne-am fixat ca și obiectiv să accedem în play-off”

UTA U16 este neînvinsă în acest debut de sezon din cadrul Ligii Elitelor. Elevii lui Vivi Erdei și Adrian Petruț au patru victorii și o remiză și se clasează pe locul secund în seria 4-a. La finalul acestei săptămâni, juniorii clubului vor întâlni chiar liderul Universitatea Cluj într-un duel care se anunță extrem de interesant.

Sâmbătă la Arad vine U Cluj, liderul seriei a 4-a. Cum vezi duelul cu ei?

Ne așteaptă un meci dificil sâmbăta, dar am mare încredere în colegi și în antrenori că vom face un joc bun și vom scoate un rezultat pozitiv.

Ai încasat un singur gol până acum, în cinci etape. Cât de muțumit ești de prestația ta și a colegilor din defensivă?

Pot spune că sunt foarte mulțumit de propria prestație până acum, dar mereu este loc de mai bine. Cât despre prestația colegilor din defensivă, cred că este una mulțumitoare, dar mai avem de lucrat.

Linia de clasament este aproape perfectă, cu 4 victorii și un egal. Credeți ca puteți rămâne neînvinși campionatul acesta?

De la începutul campionatului obiectivul nostru a fost să nu pierdem nici un meci și până acum am reușit asta. Sper că până la sfârșitul campionatului să ne menținem în formă aceasta și să nu pierdem nici un joc.”, a ne-a declarat Robert Rusu, portarul echipei din cadrul Academiei UTA.

În weekend la Arad vine Universitatea Cluj, singura echipă neînvinsă din seria a 4-a. La ce fel de meci vă așteptați?

Ne așteptăm la un meci destul de echilibrat. Cunoaștem destul de bine Universitatea, în perioada cât activam la Atletico ne-am întâlnit de foarte multe ori cu ei. Trebuie să menționăm și aspectul că noi am pierdut la capitolul talie, forță, viteză prin plecarea unor băieți. Suntem o echipă cu destui băieți noi, încercăm să facem față printr-o așezare bună din punct de vedere tactic, să îi putem suprinde. Trebuie să ținem cont și de partea de organizare de joc a noastră, dar vom vedea la momentul potrivit cum va fi.

Cu excepția unei remize, UTA U16 are linie perfectă de clasament și un singur gol primit. Care este secretul acestui început excelent de sezon?

Avem parcurs bun până acum, cu o mică sincopă, egalul din prima etapă de la Timișoara cu Ripensia când am fost egalați în ultimele trei minute dintr-o eroare de arbitraj destul de mare. Un factor pentru acest parcurs este organizarea foarte bună, ați văzut că avem acel singur gol primit. Băieții sunt foarte bine pregătiți, dar trebuie să menționăm că am întâlnit până acum echipele să le numim mai modeste ale seriei. De acum urmează meciurile importante, sâmbătă cu U Cluj, apoi urmează CFR și un ultim derby cu Poli Timișoara. Noi ne-am fixat ca și obiectiv să accedem în play-off, cu toate schimbările apărute în vară, dar acum fiind că avem acest parcurs foarte bun, putem să sperăm și chiar ne dorim mult mai mult dacă se poate după această serie care ne așteaptă. În play-off ne vom lupta, de ce nu, pentru primul loc”, au fost cuvintele lui Adi Petruț, care împreună cu Vivi Erdei conduc echipa U16.

UTA-U Cluj se va juca sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 10:00 pe stadionul ”Motorul” din Aradul Nou.

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole