icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Academia UTA, un nou weekend perfect

16 oct 2022

Academia UTA, un nou weekend perfect

Echipele Academiei UTA au reușit un nou week-end perfect. Cei mai mari, U18, au câștigat în deplasare la Brașov meciul cu AFC Kids Tâmpa din Liga de Tineret. A fost 5-1 pentru echipa antrenată de Sandu Gaica, Adrian Ungur și Costel Bogoșel. Golurile arădenilor au fost înscrise de Andreaș, Ekmekci (2), Cibi și Ristin. Roș-albii au început meciul cu Mociu – Manoilă, Bota, Bokșe, Anișorac, Ristin, Cibi, Maxim, Popa, Ronai, Andreaș. Au mai jucat: Ekmekci, Mircea, Temian, Covaci, Mitu.

 

Trupa lui Sorin Botiș și Marius Ciubăncan a câștigat și ea la Brașov în Liga Elitelor U17. Aceștia s-au impus lejer în fața celor de la AFC Kids Tâmpa cu 7-2. Bădău, Buză și ucraineanul Kyrycsenko au reușit fiecare câte o ”dublă”, iar un gol a venit din partea lui Blaga. Titularii acestei partied au fost Burtic – Joldea, Purdescu, Fukenhauzer, Bădău, Curtuiuș, Buză, Olăroiu, Kyrycsenko, Blaga, Vâlcu. Au mai jucat: Nică, Bercea, Neaga și Goia.

Duminica viitoare, UTA joacă acasă în Liga de Tineret și Liga Elitelor U17 împotriva celor de la ACS Campionii Fotbal Club Argeș.

Adi Petruț, Vivi Erdei și a lor echipă se întorc cu toate punctele de la Satu Mare. Aceștia s-au impus în fața celor de la LPS Satu Mare cu un neverosimil 11-2. Golurile arădenilor au fost înscrise de către Felea (2), Huc (5), Chiș (3) și Șiclovan. Roș-albii au început partida din Liga Elitelor U16 cu Rusu R. - Ilie, Marinescu, Bejenaru, Ștef, Felea, Magulean, Rusu M., Șiclovan, Huc. Au mai jucat: Neagu, Crainic, Muntean, Tăutan, Centye. Etapa viitoare, UTA U16 joacă în deplasare la ACB Ineu.

În Liga Elitelor U15, Academia UTA este reprezentată de două grupe, 2009 și 2008. Cei din 2009 au câștigat partida cu Atletico Timișoara cu 4-0, goluri marcate de Zachar, Orodan (2) și Tomoioagă. Dinu Donca și Alex Nistor i-a trimis în teren pe Rametea – Pîrvu, Sherzad, Sabău, Gherman, Zachar, Burtă, Pelău, Tomoioagă, Orodan, Ile. În celălalt meci, trupa de 2008 pregătită de Ioan Herman, Sandu Gaica și Radu Mărginean s-a impus în fața celor de la LPS Bihorul Oradea cu 2-1, grație golurilor reușite de Bărbat și Leca. UTA a început acest meci cu Pop – Vereș, Ancateu, Ene, Dolga, Corchiș, Hodoșan, Leca, Pădurar, Burcă, Iancu. Aceasta a fost prima etapă din Liga Elitelor U15. Etapa viitoare, UTA 2008 joacă în deplasare cu Atletico Arad, iar UTA 2009 merge la CSM Deva.

 

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole