icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine Academia UTA, prestație notabilă la Budapest Youth Cup

21 mai 2023

Academia UTA, prestație notabilă la Budapest Youth Cup

Grupa de U8 a Academiei UTA a participat în acest week-end la Budapest Youth Cup. Arădenii au terminat pe locul 4 în Golden Group, ultima fază a turneului, în care au participat 26 de academii de renume din fotbalul european.

În prima fază, roș-albii antrenați de Dinu Donca și Nicholas Stupar s-au clasat pe locul secund într-o grupă cu șapte echipe. Primele două echipe din fiecare grupă au câștigat dreptul a de juca în Golden Group. Primul loc l-au luat cei de la Dinamo Zagreb, care au câștigat apoi și Golden Group-ul.

Locul secund în Golden Group a fost ocupat de Benfica Lisabona, iar a treia pozitie le-a revenit celor de la MTK Budapesta.

“Sunt mândru de acești copii care au reprezentat cu cinste numele UTA-ei peste hotare. Având în vedere că ne-am duelat cu academii de prestigiu din fotbalul european, performanța obținută de noi este una notabilă”, a declarat Dinu Donca.

Academia noastră a dat și cel mai bun portar al turneului, pe Rareș Mardare.

Cei doi antrenori au deplasat la acest turneu următorii jucători: Mardare, Vasi, Panin, Barbu, Roman, Năstasă, Cura, Știrb, Vaida, Pancrat, Popa, Șerban, Urs.

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole