icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine UTA U17, victorie clară la Pitești. UTA U16 a remizat la Timișoara

26 mar 2023

UTA U17, victorie clară la Pitești. UTA U16 a remizat la Timișoara

UTA U17 s-a impus categoric la Pitești, acolo unde a învins formația ACS Campionii Fotbal Club Argeș cu scorul de 5-1. Golurile partidei au fost marcate de Nica și Bădău, ambii cu câte două reușite, respectiv Indreica

Rusu R. - Felea, Marinescu, Joldea, Olăroiu, Indreica, Funkenhauzer, Bădău, Salka, Nica, Kyrycsenko a fost primul unsprezece aliniat de Marius Ciubăncan și Sorin Botiș. Pe parcurs au mai intrat Maghiar, Busu, Vâlcu, Purdescu, Buză. Etapa viitoare, UTA U17 se deplasează la Universitatea Cluj.

-------

UTA și Politehnica Timișoara au remizat, scor 0-0, la Timișoara, în etapa a șasea din Play-off-ul Ligii Elitelor U16. Vivi Erdei și Adi Petruț i-au trimis în teren pe Roșu - Bejenaru, Paștină, Ene, Ștef, Calotă, Huc, Centye, Șiclovan, Bărbat, Țăroi. Au mai jucat: Ilie, Crainic, Neagu, Groza și Măgulean. Etapa viitoare, roș-albii primesc vizita celor de la Academia de Fotbal Viitorul Cluj, echipă aflată pe ultimul loc.

-----

Lideri în seria 14 din Liga Elitelor U15, arădenii cu învins ocupanta locului secund, Luceafărul Oradea, cu 3-2. Autorii golurilor au fost Berar și Leca, care a marcat o ”dublă”. UTA 2008 a început meciul cu Cioară - Berar, Ancateu, Veres, Dolga, Hodoșan, Corchiș, Păduraru, Burcă, Josza, Leca. Au mai jucat Bărbat, Taroi, Cârlan, Iancu și Bokse.