icon icon

Cupa
României

icon icon icon icon icon icon

Campioana
României

imagine Imagine UTA, pe podiumul național în Liga Elitelor U17

24 mai 2024

UTA, pe podiumul național în Liga Elitelor U17

Echipa Academiei UTA, condusă de antrenorii Costel Bogoșel și Mihai Petcuț, a încheiat sezonul 2023-2024 pe locul 3, după ce a învins Farul Constanța cu 4-1 în finala mică a Ligii Elitelor U17, desfășurată la Centrul Național de Fotbal Buftea.

Arădenii au început meciul în forță, deschizând scorul încă din minutul 5. Alessio Calotă a recuperat mingea la mijlocul terenului, a driblat apărarea adversă și i-a pasat perfect lui Dario Huc, care a înscris pentru 1-0. Deși Farul a încercat să revină în joc, portarul Lucas Roșu a avut intervenții decisive, menținând avantajul echipei sale.

Finalul primei reprize a fost dominat de UTA, care a marcat de două ori în decurs de câteva minute. În minutul 39, Alessio Calotă a majorat scorul la 2-0, iar în prelungiri, Eric Bărbat a înscris pentru 3-0 după o frumoasă combinație cu Țăroi.

În repriza a doua, roș-albii au continuat să fie periculoși pe contraatac. Astfel, în minutul 57, Alessio Calotă a marcat al doilea său gol, ducând scorul la 4-0. Farul a reușit să înscrie golul de onoare în minutul 79 prin Sima, dar nu a putut schimba soarta meciului.

UTA: Roșu, Felea, Indreica, Marinescu, Ștef, Bărbat, Șiclovan, Calotă, Țăroi, Dragoș, Huc. Au mai jucat: Rusu, Crainic, Centye, Nițu și Leca.

Felicitări echipei UTA U17 pentru această performanță și pentru modul în care au reprezentat culorile clubului în acest sezon!

Te-ar putea interesa și ...

Nu exista articole